fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 200 famílies d’Alcalà-Alcossebre es beneficien dels recursos municipals per conciliar durant l’estiu

Més de 200 famílies d’Alcalà-Alcossebre es beneficien dels recursos municipals per conciliar durant l’estiu

El Campus Jove i l’Escola d’Estiu han comptat amb una gran participació i una bona valoració per part de les famílies.

Més de 200 famílies ha aprofitat els recursos posats en marxa des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre per brindar una oferta d’oci i formativa per a xiquets i joves, durant el mes d’estiu, alhora que es dóna l’oportunitat a les famílies de conciliar les vacances escolars dels fills amb el període laboral dels pares.

El Campus Jove, que ha celebrat aquest any la seua segona edició, ha aconseguit augmentar de forma notable el nombre d’inscrits, passant dels 20 de la primera edició als 60 de l’actual. Han participat joves de 12 a 16 anys, que han realitzat activitats esportives -senderisme, vela, vòlei, piscina, esports d’equip-; tallers formatius i xerrades sobre prevenció i primers auxilis, nutrició i prevenció d’addiccions; senderisme i excursió a un parc aquàtic. “És un sector d’edat que ens preocupava ja que quedaven fora d’iniciatives dirigides a un públic més infantil i encara són menuts per accedir al mercat laboral o realitzar altres activitats, per això pensem que aquest recurs era molt necesari. La bona valoració que han fet tant els joves com les famílies ens ho confirma, el que és un motiu de pes per assegurar la seua continuïtat”, ha explicat la regidora d’Educació, Maria Agut. El Campus Jove s’ha celebrat del 3 al 31 de juliol.

Un altre any més, l’Escola d’Estiu ha congregat a un important nombre de xiquets i xiquetes d’Alcalà i Alcossebre, en total han estat 176 els que estan participant ja que es prolongarà fins a l’11 d’agost. Aquest any la programació ha tingut com a fil argumental el llibre El petit príncep, amb activitats diverses enfocades a millorar la psicomotricitat, capacitats personals i diversió dels menuts. “L’Escola d’Estiu està ja plenament consolidada i és un recurs en el qual confien els pares perquè els nens gaudisquen d’un temps de formació i d’oci”, ha assenyalat Agut.

Tots dos recursos municipals han comptat amb seus a Alcalà i Alcossebre, per tal de donar un complet servei a les famílies de tots dos nuclis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.