fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 278 ciutadans d’Onda s’han registrat en l’aplicació OndaSOS

Més de 278 ciutadans d’Onda s’han registrat en l’aplicació OndaSOS

L’usuari connectarà immediatament amb la Policia Local, que a través de geolocalització es presentarà per a evitar incidències.

és de 278 ciutadans d’Onda s’han descarregat l’App entre el dilluns i el dimecres d’esta setmana, dels quals un 72,9% són dones i un 27,1% homes, segons la base de dades de la Policia Local d’Onda.

L’Ajuntament va obrir dilluns passat 14 d’octubre el termini de registre perquè els veïns d’Onda poguessen accedir a la descàrrega d’OndaSOS, una aplicació mòbil per a reforçar la seguretat davant situacions de perill. Esta tecnologia pròpia del consistori es pot utilitzar després de donar-se d’alta i rebre l’usuari i la contrasenya en la Policia Local d’Onda.

La tinenta d’alcalde de l’Àrea de Seguretat Ciutadana ha destacat: “Volem que els nostres veïns se senten segurs i protegits a Onda. Per això hem desenvolupat una tecnologia pròpia que garantisca la seua tranquil·litat”.

L’app només pot utilitzar-se després de donar-se d’alta i rebre l’usuari i contrasenya en la Policia Local d’Onda. Quant al seu funcionament, l’usuari connectarà immediatament amb la Policia Local i a través de geolocalització es presentarà en el lloc indicat per a evitar incidències. Esta nova aplicació per a millorar la seguretat d’Onda està disponible tant en Google Play com en la secció de descàrregues de sos.onda.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.