fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 278 ciutadans d’Onda s’han registrat en l’aplicaci贸 OndaSOS

M茅s de 278 ciutadans d’Onda s’han registrat en l’aplicaci贸 OndaSOS

L’usuari connectar脿 immediatament amb la Policia Local, que a trav茅s de geolocalitzaci贸 es presentar脿 per a evitar incid猫ncies.

茅s de 278 ciutadans d’Onda s’han descarregat l’App entre el dilluns i el dimecres d’esta setmana, dels quals un 72,9% s贸n dones i un 27,1% homes, segons la base de dades de la Policia Local d’Onda.

L’Ajuntament va obrir dilluns passat 14 d’octubre el termini de registre perqu猫 els ve茂ns d’Onda poguessen accedir a la desc脿rrega d’OndaSOS, una aplicaci贸 m貌bil per a refor莽ar la seguretat davant situacions de perill. Esta tecnologia pr貌pia del consistori es pot utilitzar despr茅s de donar-se d’alta i rebre l’usuari i la contrasenya en la Policia Local d’Onda.

La tinenta d’alcalde de l’脌rea de Seguretat Ciutadana ha destacat: “Volem que els nostres ve茂ns se senten segurs i protegits a Onda. Per aix貌 hem desenvolupat una tecnologia pr貌pia que garantisca la seua tranquil路litat”.

L’app nom茅s pot utilitzar-se despr茅s de donar-se d’alta i rebre l’usuari i contrasenya en la Policia Local d’Onda. Quant al seu funcionament, l’usuari connectar脿 immediatament amb la Policia Local i a trav茅s de geolocalitzaci贸 es presentar脿 en el lloc indicat per a evitar incid猫ncies. Esta nova aplicaci贸 per a millorar la seguretat d’Onda est脿 disponible tant en Google Play com en la secci贸 de desc脿rregues de sos.onda.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.