fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 5.000 persones visiten l’exposició Univers Playmobil a Borriana

Més de 5.000 persones visiten l’exposició Univers Playmobil a Borriana

L’Ajuntament amplia l’horari de visita durant les festes nadalenques matí i vesprada al CMC la Mercè.

L’exposició Univers Playmobil Borriana ha rebut des de la inauguració, el passat 10 de desembre, fins avui més de 5.000 visites, segons ha indicat el regidor de Cultura, Vicent Granel, que ha recordat que estarà oberta fins al proper diumenge 5 de gener al Centre Municipal de Cultura la Mercé.

Així mateix, Granel ha destacat que el consistori ha decidit ampliar l’horari de visites durant aquestes festes, de manera que la mostra estarà oberta també de matí. Així, l’horari de l’exposició queda establert de matí, de 10h a 13h, i de vesprada, de 17h a 20h, excepte els dies 31, que estarà tancada de vesprada, i l’1, que estarà tancada tot el dia.

Dels més de 5.000 visitants de l’exposició, el responsable de Cultura ha precisat que al voltant de 2.500 persones van acudir a conèixer-la el primer cap de setmana. A més, ha recordat que enguany la mostra compta amb l’al·licient d’un concurs per aconseguir una peça de col·leccionista d’una nau d’Star Trek, que està exposada dins d’una vitrina a l’exposició.

Per a participar en el concurs, tan sols cal visitar l’exposició de Borriana i fer-se una foto al costat dels roll-ups d’Aesclic i todotoy.es, i citar en Instagram @aesclick i @todotoy, i seguir els dos comptes, per a considerar vàlida la participació.
Amb més de 8.000 figures i més de 50.000 peces de Clicks de Playmobil, l’exposició organitzada per l’Ajuntament de Borriana amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de col·leccionistes de Playmobil, Aesclick, el Centre Municipal de Cultura la Mercè acull de nou l’exposició Univers Playmobil més gran en la història de la província de Castelló i una de les més grans de la Comunitat Valenciana.
La mostra compta amb nou diorames que recreen, dins de l’univers de Playmobil, meravellosos i màgics mons, amb els 9 diorames de Roma, la ciutat eterna; indis i vaquers, amb un setge al Fort; un bosc màgic, amb fades i elfs; el folklore anglès medieval a l’entorn de Robin Hood; la guerra de secessió estatunidenca; la defensa de Cartagena d’Índies; la conquesta d’un imperi; l’arribada de l’hivern, i, fins i tot, el 112 Digue’m.

Leave a Reply

Your email address will not be published.