fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 70 persones ateses per Creu Roja durant els primers dies de Carnestoltes a Vinaròs

Més de 70 persones ateses per Creu Roja durant els primers dies de Carnestoltes a Vinaròs

Nou han necessitat ser traslladades a l’hospital.

Dissabte passat 16 de febrer, amb l’acte d’imposició de bandes, va donar inici el dispositiu especial de Creu Roja amb motiu del Carnestoltes de Vinaròs, que finalitzarà dilluns que ve 4 de març. El dispositiu està format per personal tècnic en emergències sanitàries (TES), metges, personal titulat en infermeria, i socorristes, un total de 45 persones amb formació i experiència en serveis preventius, que realitzen la seua labor de forma solidària. Així com un hospital de campanya, una infermeria mòbil, dues ambulàncies de Suport Vital Bàsic i una ambulància de Suport Vital Avançat.

Fins al dia de hui, divendres 1 de març, tal com informen fonts de la institució, s’han atés a un total de 72 persones, de les quals únicament 9 persones han necessitat trasllat a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

Eli Millán, responsable de l’àrea de socors i emergències de Creu Roja a la província, destaca que les xifres reflecteixen la importància de l’atenció “insitu” dels serveis de Creu Roja en les zones d’oci, que compta amb un hospital de campanya i una infermeria mòbil a peu de carrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.