fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mezquita destaca que mantenir el centres oberts durant aquest curs “ha sigut un èxit col·lectiu”

Mezquita destaca que mantenir el centres oberts durant aquest curs “ha sigut un èxit col·lectiu”

En la reunió del Consell Escolar Municipal també han avalat la proposta d’Intersindical Valenciana per a la construcció d’un nou conservatori.

El regidor d’Educació de Castelló, Francesc Mezquita, ha presidit aquesta vesprada la sessió ordinària del Consell Escolar Municipal, la última del curs 2020-21. “La comunitat educativa ha estat clau per tal que aquest curs haja pogut avançar i ho haja fet amb unes taxes de contagis molt baixes, una fita que han aconseguit gràcies a la consciència grupal i l’esforç individual”, ha reconegut en la seua intervenció.

Per a l’edil “mantenir els centres oberts durant tot el curs ha sigut un èxit col·lectiu i un recordatori de que l’educació és un pilar fonamental de l’estat del benestar i un servei públic essencial que fa possible que la societat avance”. Mezquita ha agraït el treball de totes i tots els professionals que treballen als centres, de les famílies i de l’alumnat durant aquests mesos.

Al Consell Escolar també ha intervingut els directors del Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega, Antoni Rodriguez, i de l’Escola Superior d’Art i Disseny, Miguel Monar, amb una exposició que també han signat el director del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí, Vicent Campos, i la directora del Conservatori Professional de Dansa, Susana Rodrigo. Els representants dels centres han estat convidats per la organització sindical STEPV a participar en aquest consell per a demanar el suport a la seua petició de construcció d’un nou conservatori al districte Est.

Durant l’exposició, els equips directius han informat sobre els motius didàctics, logístics i organitzatius que fan urgent la construcció d’un nou conservatori i ha defensat fer-ho en la ubicació prevista des de l’inici. El Consell Escolar Municipal ha informat favorablement de la proposta.

De la reunió d’aquesta vesprada també ha eixit una proposta per a traslladar a la direcció territorial d’Educació el calendari lectiu del curs 2021-22, el qual inclou la declaració de quatre dies com a no lectius durant la setmana de les festes de la Magdalena, a més de dilluns 21 de març (festiu local).

Entre altres assumptes inclosos a l’ordre del dia, regidor d’Educació també ha informat sobre l’edició de la Guia Educadora per al pròxima curs i sobre les actuacions realitzades com a part del Pla Edificant, entre les quals destaquen les obres de construcció del nou CEIP Vicent Marçà i el pròxim inici de les obres de renovació al CEIP Herrero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.