fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mezquita destaca que mantenir el centres oberts durant aquest curs “ha sigut un 猫xit col路lectiu”

Mezquita destaca que mantenir el centres oberts durant aquest curs “ha sigut un 猫xit col路lectiu”

En la reuni贸 del Consell Escolar Municipal tamb茅 han avalat la proposta d’Intersindical Valenciana per a la construcci贸 d’un nou conservatori.

El regidor d’Educaci贸 de Castell贸, Francesc Mezquita, ha presidit aquesta vesprada la sessi贸 ordin脿ria del Consell Escolar Municipal, la 煤ltima del curs 2020-21. “La comunitat educativa ha estat clau per tal que aquest curs haja pogut avan莽ar i ho haja fet amb unes taxes de contagis molt baixes, una fita que han aconseguit gr脿cies a la consci猫ncia grupal i l’esfor莽 individual”, ha reconegut en la seua intervenci贸.

Per a l’edil “mantenir els centres oberts durant tot el curs ha sigut un 猫xit col路lectiu i un recordatori de que l’educaci贸 茅s un pilar fonamental de l’estat del benestar i un servei p煤blic essencial que fa possible que la societat avance”. Mezquita ha agra茂t el treball de totes i tots els professionals que treballen als centres, de les fam铆lies i de l’alumnat durant aquests mesos.

Al Consell Escolar tamb茅 ha intervingut els directors del Conservatori Professional de M煤sica Mestre T脿rrega, Antoni Rodriguez, i de l’Escola Superior d’Art i Disseny, Miguel Monar, amb una exposici贸 que tamb茅 han signat el director del Conservatori Superior de M煤sica Salvador Segu铆, Vicent Campos, i la directora del Conservatori Professional de Dansa, Susana Rodrigo. Els representants dels centres han estat convidats per la organitzaci贸 sindical STEPV a participar en aquest consell per a demanar el suport a la seua petici贸 de construcci贸 d’un nou conservatori al districte Est.

Durant l’exposici贸, els equips directius han informat sobre els motius did脿ctics, log铆stics i organitzatius que fan urgent la construcci贸 d’un nou conservatori i ha defensat fer-ho en la ubicaci贸 prevista des de l’inici. El Consell Escolar Municipal ha informat favorablement de la proposta.

De la reuni贸 d’aquesta vesprada tamb茅 ha eixit una proposta per a traslladar a la direcci贸 territorial d’Educaci贸 el calendari lectiu del curs 2021-22, el qual inclou la declaraci贸 de quatre dies com a no lectius durant la setmana de les festes de la Magdalena, a m茅s de dilluns 21 de mar莽 (festiu local).

Entre altres assumptes inclosos a l’ordre del dia, regidor d’Educaci贸 tamb茅 ha informat sobre l’edici贸 de la Guia Educadora per al pr貌xima curs i sobre les actuacions realitzades com a part del Pla Edificant, entre les quals destaquen les obres de construcci贸 del nou CEIP Vicent Mar莽脿 i el pr貌xim inici de les obres de renovaci贸 al CEIP Herrero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.