fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mezquita lliura els premis de la Federaci贸 d’Associacions d’Estudiants de Castell贸

Mezquita lliura els premis de la Federaci贸 d’Associacions d’Estudiants de Castell贸

L’entitat del Raval Universitari du a terme activitats d’oci educatiu al llarg de l’any.

El regidor de Participaci贸 Ciutadana, Francesc Mezquita, ha participat a l’acte de Mostra de Tallers i Activitats del Curs 2020-2021, projecte de la Federaci贸 d’Associacions d’Estudiants (FADES). La Regidoria de Participaci贸 renovar脿 en breu el conveni de col路laboraci贸 amb l’entitat, el qual estableix una col路laboraci贸 entre l’associaci贸 i el consistori i es signa des de 2019.

Mezquita ha felicitat a les entitats premiades “per la seua tasca quant a la cohesi贸 social, la igualtat d’oportunitats o dinamitzar la ciutat”. “Apostem fermament per la participaci贸 ciutadana ja que les associacions, com diu el nostre lema, s贸n el cor de Castell贸” ha afirmat Mezquita. L’edil ha valorat que “les associacions han esdevingut clau per a la reactivaci贸 econ貌mica i per a la reconstrucci贸 dels nostres barris”. Mezquita ha recordat que “les entitats ciutadanes ens ajuden a mantenir una ciutat m茅s justa, sostenible i diversa, ajuden a les persones majors i creen oportunitats laborals”.

Aix铆 doncs, l’acte ha comen莽at amb una mostra dels tallers realitzats i un concurs dirigit a totes les persones adolescents participants de les activitats durant el curs. Tamb茅 s’ha presentat una mem貌ria de l’entitat de l’any 2020 i, finalment, s’han lliurat els reconeixements a l’Associaci贸 Ve茂nal del Raval Universitari i a l’IES Bovalar per la seua implicaci贸 i col路laboraci贸 en la posada en marxa del projecte.

L’equip organitzador de la Mostra de Tallers i Activitats del curs 2020-21 est脿 composat de 12 persones adolescents, les quals han participat activament i de manera continuada en les din脿miques del centre del Raval Universitari. Les participants, a m茅s, han assumit responsabilitats respecte al funcionament del mateix.

Impuls a la participaci贸 amb 80.000 euros

La Regidoria de Participaci贸 Ciutadana ha anunciat recentment un programa d’ajudes directes dotat amb 80.000 euros. Aquest paquet d’ajudes pot anar destinat a cobrir despeses fixes aix铆 com despeses en assessories i gestories financeres. L’脿rea encap莽alada per Francesc Mezquita tamb茅 contempla ajudes per al finan莽ament del lloguer i de material per tal de realitzar les activitats, connexi贸 a Internet i despeses de telefonia o l’equipament inform脿tic i mobiliari. A m茅s, inclouen ajudes per a les despeses destinades a la neteja i al compliment dels protocols sanitaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.