fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mezquita lliura els premis de la Federació d’Associacions d’Estudiants de Castelló

Mezquita lliura els premis de la Federació d’Associacions d’Estudiants de Castelló

L’entitat del Raval Universitari du a terme activitats d’oci educatiu al llarg de l’any.

El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Mezquita, ha participat a l’acte de Mostra de Tallers i Activitats del Curs 2020-2021, projecte de la Federació d’Associacions d’Estudiants (FADES). La Regidoria de Participació renovarà en breu el conveni de col·laboració amb l’entitat, el qual estableix una col·laboració entre l’associació i el consistori i es signa des de 2019.

Mezquita ha felicitat a les entitats premiades “per la seua tasca quant a la cohesió social, la igualtat d’oportunitats o dinamitzar la ciutat”. “Apostem fermament per la participació ciutadana ja que les associacions, com diu el nostre lema, són el cor de Castelló” ha afirmat Mezquita. L’edil ha valorat que “les associacions han esdevingut clau per a la reactivació econòmica i per a la reconstrucció dels nostres barris”. Mezquita ha recordat que “les entitats ciutadanes ens ajuden a mantenir una ciutat més justa, sostenible i diversa, ajuden a les persones majors i creen oportunitats laborals”.

Així doncs, l’acte ha començat amb una mostra dels tallers realitzats i un concurs dirigit a totes les persones adolescents participants de les activitats durant el curs. També s’ha presentat una memòria de l’entitat de l’any 2020 i, finalment, s’han lliurat els reconeixements a l’Associació Veïnal del Raval Universitari i a l’IES Bovalar per la seua implicació i col·laboració en la posada en marxa del projecte.

L’equip organitzador de la Mostra de Tallers i Activitats del curs 2020-21 està composat de 12 persones adolescents, les quals han participat activament i de manera continuada en les dinàmiques del centre del Raval Universitari. Les participants, a més, han assumit responsabilitats respecte al funcionament del mateix.

Impuls a la participació amb 80.000 euros

La Regidoria de Participació Ciutadana ha anunciat recentment un programa d’ajudes directes dotat amb 80.000 euros. Aquest paquet d’ajudes pot anar destinat a cobrir despeses fixes així com despeses en assessories i gestories financeres. L’àrea encapçalada per Francesc Mezquita també contempla ajudes per al finançament del lloguer i de material per tal de realitzar les activitats, connexió a Internet i despeses de telefonia o l’equipament informàtic i mobiliari. A més, inclouen ajudes per a les despeses destinades a la neteja i al compliment dels protocols sanitaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.