fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Millora de senders i camins als voltants de Morella

Millora de senders i camins als voltants de Morella

La brigada municipal ha acabat avui els treballs de condicionament de sendes a l’Albereda i la instal路laci贸 de tanques de seguretat.

L’Ajuntament de Morella desenvolupa actualment un projecte de millora i condicionament de sendes i camins. Aix铆, durant les 煤ltimes setmanes la brigada municipal ha treballat al pinar de l’Albereda. D’aquesta manera, avui finalitzen aquestos treballs amb la instal路laci贸 de tanques de seguretat en la part posterior a l’Espai Firal i tamb茅 darrere de l’Escola Infantil.
Cal recordar que l’Albereda de Morella 茅s un espai molt important per a la ciutat. Es tracta d’un passeig molt pr貌xim al nucli urb脿 amb diferents zones verdes i jardins. 脡s un espai molt transitat on la gent passeja di脿riament i un punt d’encontre entre les ve茂nes i ve茂ns de la localitat.
El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aquestes actuacions suposen una millora considerable i facilita l’acc茅s” i ha afegit que “l’Albereda 茅s un lloc molt transitat per a passejar i amb el condicionament de les sendes, ara ser脿 m茅s accessible i segur”. L’edil ha explicat que “es tracta d’uns treballs emmarcats en la millora de camins i senders als voltants de Morella, amb els quals tamb茅 s’ha actuat al mont p煤blic de Pereroles, a Ortells i a l’Albereda de baix”. Finalment, ha remarcat que “s’amplia i millora la quantitat d’espais per on passejar tant per a morellanes i morellans, com per a visitants”.
Cal explicar que aquestes actuacions es porten a terme directament per part de l’Ajuntament de Morella, aix铆 com amb l’ajuda de la Diputaci贸 de Castell贸 i la brigada EMERGE. D’aquesta manera, aquest any s’han realitzat actuacions als voltants d’Ortells, al mont p煤blic de Pereroles, la segona Albereda, en algun tram del GR7 i s’ha asfaltat l’acc茅s a l’heliport. A m茅s, durant els 煤ltims mesos es van finalitzar els treballs de millora i recuperaci贸 del Povet, la qual cosa ha fet augmentar el nombre de visitants a aquest espai.

Mejora de senderos y caminos en los alrededores de Morella
La brigada municipal ha terminado hoy los trabajos de acondicionamiento de senderos en la Alameda y la instalaci贸n de vallas de seguridad
Este proyecto se desarrolla en otros puntos como Pereroles, Ortells o la segunda Alameda

Morella, 15 de octubre de 2021 –聽El Ayuntamiento de Morella desarrolla actualmente un proyecto de mejora y acondicionamiento de sendas y caminos. As铆, durante las 煤ltimas semanas la brigada municipal ha trabajado en el pinar de la Alameda. De este modo, hoy finalizan estos trabajos con la instalaci贸n de vallas de seguridad en la parte posterior al Espai Firal y tambi茅n detr谩s de la Escuela Infantil.
Cabe recordar que la Alameda de Morella es un espacio muy importante para la ciudad. Se trata de un paseo muy pr贸ximo al casco urbano con diferentes zonas verdes y jardines. Es un espacio muy transitado donde la gente pasea a diario y un punto de encuentro entre las vecinas y vecinos de la localidad.
El concejal de Servicios Urbanos y Mantenimiento, Juan Carlos Marcobal, ha destacado que “estas actuaciones suponen una mejora considerable y facilita el acceso” y ha a帽adido que “la Alameda es un lugar muy transitado para pasear y con el acondicionamiento de las sendas, ahora ser谩 m谩s accesible y seguro”. El edil ha explicado que “se trata de unos trabajos enmarcados en la mejora de caminos y senderos en los alrededores de Morella, con los que tambi茅n se ha actuado en el monte p煤blico de Pereroles, en Ortells y en la Alameda de abajo”. Finalmente, ha remarcado que “se ampl铆a y mejora la cantidad de espacios por donde pasear tanto para morellanas y morellanos, como para visitantes”.
Hay que explicar que estas actuaciones se llevan a cabo directamente por parte del Ayuntamiento de Morella, as铆 como con la ayuda de la Diputaci贸n de Castell贸n y la brigada EMERGE. De este modo, este a帽o se han realizado actuaciones en los alrededores de Ortells, en el monte p煤blico de Pereroles, la segunda Alameda, en alg煤n tramo del GR7 y se ha asfaltado el acceso al helipuerto. Adem谩s, durante los 煤ltimos meses se finalizaron los trabajos de mejora y recuperaci贸n del Povet, lo que ha hecho aumentar el n煤mero de visitantes a este espacio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.