fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Millora de senders i camins als voltants de Morella

Millora de senders i camins als voltants de Morella

La brigada municipal ha acabat avui els treballs de condicionament de sendes a l’Albereda i la instal·lació de tanques de seguretat.

L’Ajuntament de Morella desenvolupa actualment un projecte de millora i condicionament de sendes i camins. Així, durant les últimes setmanes la brigada municipal ha treballat al pinar de l’Albereda. D’aquesta manera, avui finalitzen aquestos treballs amb la instal·lació de tanques de seguretat en la part posterior a l’Espai Firal i també darrere de l’Escola Infantil.
Cal recordar que l’Albereda de Morella és un espai molt important per a la ciutat. Es tracta d’un passeig molt pròxim al nucli urbà amb diferents zones verdes i jardins. És un espai molt transitat on la gent passeja diàriament i un punt d’encontre entre les veïnes i veïns de la localitat.
El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aquestes actuacions suposen una millora considerable i facilita l’accés” i ha afegit que “l’Albereda és un lloc molt transitat per a passejar i amb el condicionament de les sendes, ara serà més accessible i segur”. L’edil ha explicat que “es tracta d’uns treballs emmarcats en la millora de camins i senders als voltants de Morella, amb els quals també s’ha actuat al mont públic de Pereroles, a Ortells i a l’Albereda de baix”. Finalment, ha remarcat que “s’amplia i millora la quantitat d’espais per on passejar tant per a morellanes i morellans, com per a visitants”.
Cal explicar que aquestes actuacions es porten a terme directament per part de l’Ajuntament de Morella, així com amb l’ajuda de la Diputació de Castelló i la brigada EMERGE. D’aquesta manera, aquest any s’han realitzat actuacions als voltants d’Ortells, al mont públic de Pereroles, la segona Albereda, en algun tram del GR7 i s’ha asfaltat l’accés a l’heliport. A més, durant els últims mesos es van finalitzar els treballs de millora i recuperació del Povet, la qual cosa ha fet augmentar el nombre de visitants a aquest espai.

Mejora de senderos y caminos en los alrededores de Morella
La brigada municipal ha terminado hoy los trabajos de acondicionamiento de senderos en la Alameda y la instalación de vallas de seguridad
Este proyecto se desarrolla en otros puntos como Pereroles, Ortells o la segunda Alameda

Morella, 15 de octubre de 2021 – El Ayuntamiento de Morella desarrolla actualmente un proyecto de mejora y acondicionamiento de sendas y caminos. Así, durante las últimas semanas la brigada municipal ha trabajado en el pinar de la Alameda. De este modo, hoy finalizan estos trabajos con la instalación de vallas de seguridad en la parte posterior al Espai Firal y también detrás de la Escuela Infantil.
Cabe recordar que la Alameda de Morella es un espacio muy importante para la ciudad. Se trata de un paseo muy próximo al casco urbano con diferentes zonas verdes y jardines. Es un espacio muy transitado donde la gente pasea a diario y un punto de encuentro entre las vecinas y vecinos de la localidad.
El concejal de Servicios Urbanos y Mantenimiento, Juan Carlos Marcobal, ha destacado que “estas actuaciones suponen una mejora considerable y facilita el acceso” y ha añadido que “la Alameda es un lugar muy transitado para pasear y con el acondicionamiento de las sendas, ahora será más accesible y seguro”. El edil ha explicado que “se trata de unos trabajos enmarcados en la mejora de caminos y senderos en los alrededores de Morella, con los que también se ha actuado en el monte público de Pereroles, en Ortells y en la Alameda de abajo”. Finalmente, ha remarcado que “se amplía y mejora la cantidad de espacios por donde pasear tanto para morellanas y morellanos, como para visitantes”.
Hay que explicar que estas actuaciones se llevan a cabo directamente por parte del Ayuntamiento de Morella, así como con la ayuda de la Diputación de Castellón y la brigada EMERGE. De este modo, este año se han realizado actuaciones en los alrededores de Ortells, en el monte público de Pereroles, la segunda Alameda, en algún tramo del GR7 y se ha asfaltado el acceso al helipuerto. Además, durante los últimos meses se finalizaron los trabajos de mejora y recuperación del Povet, lo que ha hecho aumentar el número de visitantes a este espacio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.