fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Millora urbana a la ciutat de Morella

Millora urbana a la ciutat de Morella

Les obres a les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol estan ultimant els detalls i finalitzaran esta setmana.

L’ajuntament de Morella est脿 realitzant diferents actuacions de millora urbana als carrers de la ciutat. D’esta manera, els treballs de renovaci贸 de les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol finalitzaran esta setmana, en la qual estan ultimant els detalls de l’obra. A m茅s, tamb茅 s’estan reparant els esvorancs i el paviment del carrer La Font, aix铆 com la teulada de la Casa de la Mestra d’Herbeset i els esvorancs a la Glorieta de les Corts Valencianes.

El regidor d’Obres, Amadeu Bord脿s, ha destacat que “estes s贸n xicotetes actuacions que cal fer per a millorar els carrers de la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “les voreres del carrer de la marquesa tenien problemes de relliscades quan estan banyades. Este era un problema que calia solucionar de manera que les noves voreres s贸n m茅s segures”. Amadeu ha comentat que “diferents empreses locals s贸n les que s’encarreguen de realitzar estes obres de millora dels carrers de Morella i Herbeset”.

El projecte de la Casa de la Mestra d’Herbeset 茅s una rehabilitaci贸 important de la teulada, ja que s’ha vist afectada per diversos temporals que han provocat el seu deteriorament. Pel que fa a l’actuaci贸 a la Glorieta de les Corts Valencianes i a la zona del col路legi Mare de D茅u de Vallivana s’ha reparat el paviment. Aix铆, en estes zones hi havia dos esvorancs que necessitaven arreglar-se i condicionar la zona per a circular amb normalitat. Finalment, s’estan realitzant actuacions de clots en diferents carrers i places de Morella com a Sant Miquel, carrer La Font, el Pla d’Estudis, el carrer de la Mare de D茅u o la Pla莽a de l’Esgl茅sia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.