fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mislata aprova mesures extraordinàries per a encarar l’última fase de la desescalada

Mislata aprova mesures extraordinàries per a encarar l’última fase de la desescalada

L’obertura dels parcs infantils es retardarà una setmana més, fins al dilluns 22 de juny, per prevenció i seguretat.

Davant el pas a la fase 3 de la Comunitat Valenciana dilluns que ve 15 de juny, l’Ajuntament de Mislata ha aprovat un paquet de mesures extraordinàries amb l’objectiu que esta última etapa consolide el procés de desescalada i garantisca una transició segura cap a la nova normalitat. “A causa de les característiques especials de la nostra ciutat i la seua alta densitat de població, des de l’inici de la desescalada, a més de les mesures adoptades des del Govern d’Espanya o la Generalitat Valenciana, hem hagut d’adoptar mesures extraordinàries i específiques a nivell local per a garantir la seguretat i la salut de tota la ciutadania de Mislata”, afirma l’alcalde Carlos F. Bielsa.

Entre les mesures específiques aprovades, a partir del dilluns 15 de juny els centres municipals i l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania obriran ja en el seu horari habitual, sol·licitant cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat. Així mateix, també reobrin la Biblioteca Central i totes les Sales d’Estudi municipals amb limitació d’aforament. La ciutat recupera ja també sense restriccions horàries i per a totes les edats el Parc del Canaló i les seues zones de pícnic, a excepció dels paellers que romandran tancats. El Mercat Ambulant dels dissabtes començarà demà la seua obertura progressiva amb limitació d’aforament i un únic sentit de circulació; els Horts Urbans podran funcionar ja a ple rendiment amb la necessària distància interpersonal; i el Cementeri Municipal romandrà ja obert en el seu horari habitual.

Com a mesures de prevenció, les llars i espais municipals de persones majors romandran encara tancats per ser un dels col·lectius més vulnerables davant esta pandèmia, i l’Ajuntament continuarà repartint pels carrers màscares d’autoprotecció a persones majors, xiquets i xiquetes. Per part seua, els parcs infantils, els jocs biosaludables i la zona de street-*workout del Canaló, aniran obrint també progressivament, però ja a partir del següent dilluns 22 de juny.

Pel que respecta a la desescalada a nivell esportiu, amb l’entrada en la fase 3 continuarà també l’obertura gradual de les instal·lacions esportives a Mislata. D’esta manera, a les ja obertes pistes d’atletisme, pàdel, tenis i frontó, a partir del dilluns 22 de juny, se sumaran les instal·lacions esportives a l’aire lliure, com les pistes multideportivas, pistes de bàsquet, camps de futbol o la zona de petanca i canut. Les instal·lacions esportives dels pavellons coberts del Quint i del Canaló hauran d’esperar al dilluns 29 de juny per a obrir les portes. Finalment, a Mislata entrarem el mes de juliol obrint el dia 1 la Piscina d’Estiu, amb un aforament limitat al 50% de la seua ocupació, cita prèvia i torns d’entrada per a garantir el compliment de les mesures de seguretat i higiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.