fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mislata habilita més de 400 noves places d’aparcament

Mislata habilita més de 400 noves places d’aparcament

La nova zona de pàrquing en l’avinguda Llibertat-Miguel Ángel Blanco estarà oberta a partir de demà.

L’Ajuntament de Mislata ha habilitat una nova zona d’aparcament en el municipi. En concret, es tracta de l’avinguda Llibertat-Miguel Ángel Blanco, que s’ha condicionat perquè a partir de demà albergue més de 400 places d’aparcament, de les quals 375 estan destinades a cotxes.

La zona s’ha adequat amb paviment d’asfaltatge i pintura viària, i a més s’ha dotat d’enllumenat públic i d’una major accessibilitat, complint amb la normativa vigent. D’esta manera, la ciutadania podrà aparcar els seus vehicles com ho feia fins a l’actualitat en el pàrquing provisional pròxim, però amb una major urbanització adaptada.

Este pàrquing provisional, situat entre el carrer Hospital i l’avinguda Escultor Miquel Navarro, es tanca temporalment per l’inici de les obres d’adequació del futur recinte firal i aparcament públic. Quan aqueixes obres finalitzen, Mislata comptarà de nou amb aqueixa zona d’aparcament, però ja completament urbanitzada, accessible i amb prop de 850 places regulades, que se sumaran a les que s’habiliten ara.

Per a l’alcalde, Carlos F. Bielsa: “Amb el pas dels anys hem aconseguit minimitzar el problema de l’aparcament a Mislata, adequant solars i descampats, així com duent a terme una gestió eficient dels nostres aparcaments públics. I seguirem en aqueixa línia de treball, perquè és important reduir el temps de cerca d’aparcament, tant per la comoditat com pel respecte al medi ambient”.

En finalitzar les obres del recinte, Mislata comptarà amb més de 1.250 places d’aparcament en la zona, adequades de forma per a apaivagar el trànsit, eixamplant voreres i prioritzant al vianant, i dotades dels serveis necessaris perquè la ciutadania puga aparcar els seus vehicles en un lloc segur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.