fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mislata habilita m茅s de 400 noves places d’aparcament

Mislata habilita m茅s de 400 noves places d’aparcament

La nova zona de p脿rquing en l’avinguda Llibertat-Miguel 脕ngel Blanco estar脿 oberta a partir de dem脿.

L’Ajuntament de Mislata ha habilitat una nova zona d’aparcament en el municipi. En concret, es tracta de l’avinguda Llibertat-Miguel 脕ngel Blanco, que s’ha condicionat perqu猫 a partir de dem脿 albergue m茅s de 400 places d’aparcament, de les quals 375 estan destinades a cotxes.

La zona s’ha adequat amb paviment d’asfaltatge i pintura vi脿ria, i a m茅s s’ha dotat d’enllumenat p煤blic i d’una major accessibilitat, complint amb la normativa vigent. D’esta manera, la ciutadania podr脿 aparcar els seus vehicles com ho feia fins a l’actualitat en el p脿rquing provisional pr貌xim, per貌 amb una major urbanitzaci贸 adaptada.

Este p脿rquing provisional, situat entre el carrer Hospital i l’avinguda Escultor Miquel Navarro, es tanca temporalment per l’inici de les obres d’adequaci贸 del futur recinte firal i aparcament p煤blic. Quan aqueixes obres finalitzen, Mislata comptar脿 de nou amb aqueixa zona d’aparcament, per貌 ja completament urbanitzada, accessible i amb prop de 850 places regulades, que se sumaran a les que s’habiliten ara.

Per a l’alcalde, Carlos F. Bielsa: “Amb el pas dels anys hem aconseguit minimitzar el problema de l’aparcament a Mislata, adequant solars i descampats, aix铆 com duent a terme una gesti贸 eficient dels nostres aparcaments p煤blics. I seguirem en aqueixa l铆nia de treball, perqu猫 茅s important reduir el temps de cerca d’aparcament, tant per la comoditat com pel respecte al medi ambient”.

En finalitzar les obres del recinte, Mislata comptar脿 amb m茅s de 1.250 places d’aparcament en la zona, adequades de forma per a apaivagar el tr脿nsit, eixamplant voreres i prioritzant al vianant, i dotades dels serveis necessaris perqu猫 la ciutadania puga aparcar els seus vehicles en un lloc segur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.