fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner anuncia que Caudiel i Xèrica seran les seus de l’ambiciosa exposició d’art sacre ‘La Llum de la Memòria’

Moliner anuncia que Caudiel i Xèrica seran les seus de l’ambiciosa exposició d’art sacre ‘La Llum de la Memòria’

La Diputació abandera la recuperació d’art sacre de la província com a actiu per a generar oportunitats en els pobles.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat que Caudiel i Xèrica seran les seus de l’ambiciosa exposició d’art sacre ‘La Llum de la Memòria’ que impulsa la Diputació de Castelló. Amb açò, el Govern Provincial consolida esta iniciativa com a estratègica en el treball que desenvolupa per divulgar i posar en valor el patrimoni cultural castellonenc com a motor generador d’oportunitats turístiques i econòmiques en els pobles de la província. Així, esta mostra que la Diputació ultima en estos pobles de l’Alt Palancia, ja s’ha consolidat com un al·licient turístic important en les seues anteriors seus, tant en 2016 a Vilafermosa com el passat any a Castellfort i Benassal.

La Llum de la Memòria naix perquè molta més gent conega, gaudi i se senta orgullosa del que tenim en la província. Tenim un patrimoni cultural excepcional, i des del Govern Provincial treballem per recuperar aqueixos tresors culturals, recuperar-los i donar-los a conèixer perquè aqueixa labor repercutisca en més i millors oportunitats per als nostres pobles. Dinamitzar el nostre interior a través d’iniciatives com esta que recuperen i cuiden el nostre patrimoni és per a nosaltres una prioritat que ara materialitzarem amb la tercera edició de la Llum de la Memòria.

Concretament, la mostra tindrà dues seus en cadascun dels municipis. En el cas de Caudiel, l’Església del Convent de les Carmelites i l’Església Parroquial, capella de la Mare de Déu del Xiquet Perdut. A Xèrica, en l’Església del Socós i en el Museu Municipal.

“Quatre espais únics que si fins ara passaven desapercebuts per a molts visitants, convertirem en el focus del turisme cultural de la nostra província per als pròxims mesos”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.