fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner inaugura l’Ajuntament de Sant Rafel del Riu “per millorar els serveis i les oportunitats al poble”

Moliner inaugura l’Ajuntament de Sant Rafel del Riu “per millorar els serveis i les oportunitats al poble”

El Govern Provincial inverteix 200.000鈧 en la nova infraestructura com a part del seu impuls als petits municipis.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, ha inaugurat este mat铆 el nou Ajuntament de Sant Rafel del Riu en l’adequaci贸 del qual el Govern Provincial ha invertit 200.000 euros. Tal com ha assegurat Moliner, “per mantenir vius els nostres pobles cal invertir en ells, fa falta millorar serveis i generar noves oportunitats”.

Aix铆, el president ha posat l’accent principalment que “茅s una mostra m茅s que el Govern Provincial t茅 una especial sensibilitat pels pobles m茅s petits. Ens sentim profundament orgullosos dels nostres pobles, de la nostra hist貌ria i de les nostres tradicions que conformen la nostra identitat. Esta 茅s la nostra aposta per Sant Rafael, pel present i el futur del poble. Una inversi贸 que se sumisca a la l铆nia d’accions de #Repoblem, la major iniciativa de la hist貌ria d’este Govern per ajudar a consolidar la poblaci贸 dels nostres pobles”.

Cal assenyalar que l’adequaci贸 de l’edifici de l’Ajuntament de Sant Rafel del Riu millora notablement les instal路lacions del consistori del municipi que es trobaven molt deteriorades en este immoble de 389 metres quadrats de superf铆cie situat al carrer Vinar貌s de la localitat. L’adequaci贸 ha suposat a m茅s de tornar a construir pr脿cticament l’edifici de dues plantes, la inclusi贸 de mobiliari, sistema de climatitzaci贸 i adaptar-ho per a l’acc茅s de persones amb discapacitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.