fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner inaugura l’Ajuntament de Sant Rafel del Riu “per millorar els serveis i les oportunitats al poble”

Moliner inaugura l’Ajuntament de Sant Rafel del Riu “per millorar els serveis i les oportunitats al poble”

El Govern Provincial inverteix 200.000€ en la nova infraestructura com a part del seu impuls als petits municipis.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha inaugurat este matí el nou Ajuntament de Sant Rafel del Riu en l’adequació del qual el Govern Provincial ha invertit 200.000 euros. Tal com ha assegurat Moliner, “per mantenir vius els nostres pobles cal invertir en ells, fa falta millorar serveis i generar noves oportunitats”.

Així, el president ha posat l’accent principalment que “és una mostra més que el Govern Provincial té una especial sensibilitat pels pobles més petits. Ens sentim profundament orgullosos dels nostres pobles, de la nostra història i de les nostres tradicions que conformen la nostra identitat. Esta és la nostra aposta per Sant Rafael, pel present i el futur del poble. Una inversió que se sumisca a la línia d’accions de #Repoblem, la major iniciativa de la història d’este Govern per ajudar a consolidar la població dels nostres pobles”.

Cal assenyalar que l’adequació de l’edifici de l’Ajuntament de Sant Rafel del Riu millora notablement les instal·lacions del consistori del municipi que es trobaven molt deteriorades en este immoble de 389 metres quadrats de superfície situat al carrer Vinaròs de la localitat. L’adequació ha suposat a més de tornar a construir pràcticament l’edifici de dues plantes, la inclusió de mobiliari, sistema de climatització i adaptar-ho per a l’accés de persones amb discapacitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.