fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner obri vies perquè la Fundació de l’Hospital Provincial i Eduardo López Collazo puguen col·laborar contra el càncer

Moliner obri vies perquè la Fundació de l’Hospital Provincial i Eduardo López Collazo puguen col·laborar contra el càncer

El director de l’Institut de Recerques de l’Hospital La Pau és un dels investigadors en oncologia més importants.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha obert vies de comunicació entre la Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló i Eduardo López Collazo en la seua visita a Castelló. El director de l’Institut de Recerques de l’Hospital La Pau és un dels investigadors en oncologia més importants i reconeguts d’Espanya.

Tal com ha assegurat el president Moliner, “hem pogut compartir amb ell la nostra inquietud per seguir obrint nous projectes de recerca oncològica que permeten a Castelló seguir estant a l’avantguarda en els tractaments contra el càncer. L’Hospital Provincial ha sigut sempre un referent en els tractaments contra esta malaltia i des de la Diputació volem seguir contribuint a la recerca per a millorar l’eficàcia i les esperances de les persones i les famílies que la pateixen”.

Convidat per la Fundació Caixa Castelló, Eduardo López Collazo ha visitat Castelló amb motiu d’una ponència en la qual ha tractat les seues impressions sobre el futur del tractament d’esta malaltia d’acord al seu coneixement i experiència.

En la trobada de treball en el qual ha participat la directora general de la Fundació, Ana Bouché, i l’Administradora General de la Fundació, Chelo Suay, a més de la diputada Nieves Martínez, Javier Moliner ha compartit com a president de la Fundació de l’Hospital Provincial amb López Collazo les recerques oncològiques que s’estan impulsant des de la Fundació amb tal de cercar sinergies i possibles col·laboracions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.