fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner presenta a Cevisama “Solconcer” com la “demostraci贸 cient铆fica i digital de les grans prestacions de la cer脿mica”

Moliner presenta a Cevisama “Solconcer” com la “demostraci贸 cient铆fica i digital de les grans prestacions de la cer脿mica”

Aquesta eina gratu茂ta i oberta esmena la manca que tenia el sector d’un “comparador digital” de les qualitats del producte.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, ha fet un pas m茅s en la seua estrat猫gia de treball en Cevisama per aportar recursos 煤tils al sector en presentar en aquesta tercera jornada de fira l’eina Solconcer desenvolupada per la Diputaci贸 i el ITC com “la demostraci贸 cient铆fica i digital de les grans prestacions de la cer脿mica a tothom”. Amb aqueixes paraules, Moliner ha presentat aquesta eina a professionals del sector, fabricadors i el president de Cevisama, Manuel Rubert.

En aqueix sentit, Moliner ha explicat que “Solconcer ve a dir amb nombres que la cer脿mica 茅s un material tan noble com el m茅s noble dels materials. Solconcer ve a demostrar que al m脿xim nivell de qualsevol dels materials utilitzats en l’脿mbit constructiu est脿 la cer脿mica. I que estem disposats a competir amb el material que siga. Que quan un arquitecte de qualsevol part del m贸n pense a donar-li una soluci贸 a un espai d’h脿bitat o un espai d’entorn urb脿 o qualsevol espai constructiu, la cer脿mica va a estar a l’altura en condicions d’est猫tica, en qualitat, en prestacions, en comportament ambiental, en preus i, en definitiva, en condicions d’estar al m茅s alt nivell per a competir”.

Un dels punts forts d’aquesta eina disponible en Internet per a tots els usuaris que desitgen utilitzar-la, 茅s la seua flexibilitat. Aix铆, permet la personalitzaci贸 pr脿cticament total de les caracter铆stiques dels materials analitzats, preu de venda del recobriment, impactes ambientals, d’acord amb les declaracions ambientals de producte, i caracter铆stiques t猫cniques. En definitiva, aquesta flexibilitat permet analitzar quins s贸n les caracter铆stiques del nostre producte i com es podrien millorar.

Amb tal de promocionar el seu 煤s i donar-ho a con茅ixer entre tot el sector, la Diputaci贸 presentar脿 Solconcer en Qualicer 2016, Congr茅s internacional de la cer脿mica, dins del Bloc B, La rajola cer脿mica i la construcci贸, a m茅s d’haver-ho presentat avui en el Stand de la Prov铆ncia en Cevisama.

Exportar a l’脿mbit internacional aquesta eina

El president Moliner ha indicat en la seua intervenci贸 davant el sector la necessitat d’exportar entre els prescriptors de l’脿mbit internacional l’煤s i la utilitat d’aquesta eina digital.

Aix铆, ha assenyalat que “el que necessitem 茅s que aquesta eina en l铆nia arribe fins a l’煤ltim rac贸 del m贸n perqu猫 qualsevol prescriptor s脿pia que abans de prendre una decisi贸 va a tenir un recurs que li permetr脿 en l’informe final acreditar davant qui siga i poder defensar que ha pres la millor soluci贸 quan opta per la cer脿mica. I que aqueixos materials que avui els nostres ceramistes fabriquen i els nostres instituts treballen per avan莽ar en innovaci贸 a escala internacional poden respondre davant qui siga i respondre amb la m脿xima garantia de qualitat”.

A m茅s, el president ha agra茂t la qualitat i precisi贸 del treball cient铆fic desenvolupat pels professionals del ITC. “Agra茂sc el treball del ITC que ha fet realitat aqueix gran objectiu que ten铆em i que 茅s fonamental per a fomentar l’煤s del nostre taulell en el m贸n. Aix铆 que aprofite davant tots vost茅s, la reivindicaci贸 de l’espai d’aquest institut tecnol貌gic en el coneixement i la innovaci贸 del nostre sector cer脿mic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.