fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mor per coronavirus la mare de la Reina Fallera de Borriana, Rosana Manzano

Mor per coronavirus la mare de la Reina Fallera de Borriana, Rosana Manzano

Les distintes institucions festeres i polítiques han expressat el seu condol.

Durant el dia d’avui, la redacció de Diari Millars ha sigut informada de la pèrdua de Rosana Manzano, mare de l’actual Reina Fallera de Borriana, per coronavirus als 49 anys.

Múltiples representants del sector polític i fester de la ciutat han expressat el seu condol davant d’este succés i des de la Federació de Falles s’ha emés el següent comunicat:

La Federació de les Falles de Borriana en nom dels fallers i falleres de la ciutat vol manifestar el seu sincer condol a la Reina Fallera de Borriana, Elena Pastor Manzano, al seu pare i germà així com a la resta de familiars i amics en aquestos moments tants durs per la pèrdua de la seua mare.   L’afecte i consideració que tot el col·lectiu faller de Borriana sent per la seua Reina ho és més encara en aquestes circumstàncies.   Rosana, durant tot aquest temps has estat en el cor de tots els fallers i falleres de Borriana i així ho seguiràs estant. No t’oblidarem.   Descansa en pau.

D’altra banda, des de el club de basket Burriana, en el que Manzano va ser jugadora, s’ha fet públic el següent escrit:

Avui ens ha deixat Rosana Manzano, mare d’Elena Pastor Manzano, ex-jugadora del Club en la seua etapa de formació i actual entrenadora de l’escola de bàsquet del Col.legi Consolació.

Des del Club volem enviar-li un fort abraç i les nostres condolències per a ella i tota la família.

DEP

Leave a Reply

Your email address will not be published.