fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella i Albarracín reunides per a organitzar l’assemblea de los Pueblos más Bonitos del Mundo

Morella i Albarracín reunides per a organitzar l’assemblea de los Pueblos más Bonitos del Mundo

Delegacions de diversos països participaran i comptaran amb activitats i visites a pobles de la xarxa

Albarracín i Morella s’han reunit avui com a seu conjunta de l’assemblea mundial de los Pueblos más Bonitos amb la intenció d’organitzar les activitats. Així, de la reunió han participat els dos alcaldes, Francisco Jesús Martí i Rhamsés Ripollés respectivament, han definit l’agenda d’actes per als dies des del 8 fins a l’11 de juny. També han participat en aquesta reunió el President de l’associació de los Pueblos más Bonitos, la Fundación Santa María de Albarracín, el regidor de Turisme de Morella, Jorge García, i Amparo Quesada, del Patronat de Turisme de Morella.

Rhamsés Ripollés ha destacat que “aquesta assemblea és molt important i que Morella sigui seu és una gran oportunitat de promoció, en este cas, de promoció internacional”. Delegacions de diversos països acudiran a l’assemblea, per la qual cosa “és necessari donar-los a conèixer el patrimoni, la gastronomia o les festes característiques dels pobles” ha afegit Rhamsés. A més, els dies 10 i 11 de juny l’assemblea se situa a Morella on “mostrem el patrimoni a les delegacions que ens visiten i, també, els donarem a conèixer l’Anunci, ja que enguany és la cita més important de la ciutat” ha comentat l’edil.

L’assamblea internacional de los Pueblos más bonitos visitarà uns quants pobles de la xarxa que estan de camí entre Albarracín i Morella. La ruta de visites passa per Rubielos, Puertomingalvo, Cantavieja, Calaceite, Valderrobres, Vilafamés i Peníscola. D’aquesta manera, serà una eina per a promoure el turisme internacional a diferents pobles de la zona i que es puga veure tot el que aquestes poblacions poden oferir als visitants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.