fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella albergarà maniobres de la Unitat Militar d’Emergències a la Fàbrica Giner

Morella albergarà maniobres de la Unitat Militar d’Emergències a la Fàbrica Giner

El Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha visitat l’emplaçament

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha rebut al Director General de l’Agència de Seguritat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, al Subdelegat de Govern a Castelló, David Barelles, i al Tinent Coronel Javier Moreno, Jefe del tercer Batalló de Intervenció de la Unitat Militar d’Emergències per tal de mostrar les instal·lacions del complex de la Fàbrica Giner. L’emplaçament serà el campament base de la unitat des del 8 fins al 12 de maig on realitzaran maniobres.

La UME ha escollit la Fàbrica Giner per a realitzar maniobres sobre prevenció i extinció d’incendis. A més, hi haurà activitats obertes al públic destinades, sobre tot, als centres educatius. D’aquesta manera, Rhamsés ha destacat que “la tasca d’aquesta unitat per a la prevenció d’incendis”. A més, l’alcalde ha comentat que “la Fàbirca Giner és un lloc ideal per albergar aquestes maniobres de la Unitat Militar d’Emergències, ja que té capacitat per a molta gent i compta amb les instal·lacions necessàries per a cobrir les necessitats de la UME i albergar altres activitats obertes al públic”.

Aquesta operació desplaça a la Fàbrica Giner a mes de 300 integrants de la Unitat militar d’Emergències. Aquestos estan durant cinc dies al complex realitzant maniobres militars al voltant de la prevenció i l’extinció d’incendis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.