fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella aprova els projectes de cooperaci贸

Morella aprova els projectes de cooperaci贸

Morella 茅s de les 煤niques ciutats que els 煤ltims anys ha mantingut el 0,7% del pressupost per a causes solid脿ries

Morella destina 15.000 euros a projectes solidaris, el que suposa el 0,7% del pressupost del 2017. Aquests se separen en 13.500 euros que aporta l’ajuntament i 1.500 que ha donat per a aquesta finalitat l’empresa ahorradoras.com. Aix铆, un total de set projectes de set pa茂sos reben ajudes des de Morella. Cal recordar que la capital dels Ports 茅s una de les 煤niques ciutats de la prov铆ncia que sempre ha mantingut aquest percentatge del pressupost destinat a causes ben猫fiques.

D’aquesta manera, la Regidora de Benestar Social, Mal煤 Blasco, ha agra茂t “a la comissi贸 d’avaluaci贸 del Consell de la Solidaritat de Morella, i a tot el consell en general per la seua tasca d’estudiar aquells projectes en els quals participem”. Tamb茅 ha afegit que “apostem per l’aportaci贸 econ貌mica del 0,7%, que no tots els ajuntaments ho fan, de fet a la prov铆ncia de Castell贸 som els 煤nics juntament amb Vila-real”.

L’ajuntament de Morella col路labora amb set projectes a diferents pa茂sos com la 脥ndia, Burkina Faso, Tun铆sia, Nicaragua, Ghana, El Salvador i Togo. Aix铆, col路labora amb l’Assemblea de la cooperaci贸 per la Pau, Youcanyole, la Fundaci贸n Vicente Ferrer, Mans Unides, ASOL, la Creu Roja i Delwende.

Ple ordinari de mar莽

Avui es celebra el ple ordinari de mar莽 on s’aproven diferents propostes i projectes. Aix铆, l’脿rea d’Administraci贸 i Hisenda ha previst la rectificaci贸 anual del padr贸 d’habitants l’any 2017 i la modificaci贸 de cr猫dits n煤mero 1. L’脌rea d’Obres i Serveis ha portat al plenari el Pla 135 d’obres al carrer Verge del Roser, el Conveni amb Electra del Maestrat per a aquest carrer i la ratificaci贸 del conveni amb l’oficina de rehabilitaci贸. L’脌rea de Governaci贸 aporta l’informe de la policia local del 2016. L’脌rea de Promoci贸 Econ貌mica aporta el projecte de la bassa de la Torre Segura i una moci贸 del pla de condicionament de pistes i camins de la Diputaci贸 de Castell贸. L’脌rea d’Educaci贸 i Cultura aporta l’informe del Casal Jove. L’脌rea de Benestar Social proposa, a m茅s de les ajudes del 0,7% a ONGs, la declaraci贸 del Dia de la Dona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.