Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella escometrà diverses actuacions de millora urbana

Morella escometrà diverses actuacions de millora urbana

Entre altres, la rehabilitació de la Casa de la Mestra d’Herbeset i la millora de les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol.

L’ajuntament de Morella ha informat de tres projectes d’obres a les empreses del municipi per a optar a executar-les en les setmanes vinents, durant el mes d’abril. Així, es tracta de la millora de la Casa de la Mestra d’Herbeset, les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol i dues millores d’esvorancs a la Glorieta de les Corts Valencianes i a la zona del col·legi de primària. El pressupost total de les tres actuacions ascendeix a 36.000 euros.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “hem informat totes les empreses de construcció locals perquè opten a realitzar estes obres que tindran lloc a Morella i Hebeset”. L’edil ha comentat que “és important que les empreses d’ací coneguen els projectes municipals i puguen optar a realitzar-los de manera que es fomente el treball a la ciutat”. Finalment, Amadeu ha explicat que “les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol ofereixen problemes de relliscades quan estan banyades, per la qual cosa, pretenem solucionar-ho amb este projecte”.

El projecte de la Casa de la Mestra d’Herbeset és una rehabilitació important de la teulada, ja que s’ha vist afectada per diversos temporals que han provocat el seu deteriorament. Pel que fa a l’actuació a la Glorieta de les Corts Valencianes i a la zona del col·legi Mare de Déu de Vallivana pretén reparar el paviment. Així, en estes zones han aparegut dos esvorancs que necessiten arreglar-se i condicionar la zona per a circular amb normalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.