fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella homenatja al President del San Lorenzo de Almagro, Emilio Bernat

Morella homenatja al President del San Lorenzo de Almagro, Emilio Bernat

El C. A. San Lorenzo i el Morella F. C. s贸n equips agermanats d’en莽脿 que el club argent铆 visitara la ciutat a l’any 1950.

Esta vesprada ha tingut lloc un acte d’homenatge al morell脿 Emilio Bernat, President del C. A. San Lorenzo de Almagro. En este acte col路labora el Morella C. F. el qual, deu els seus colors blaugrana a este equip argent铆 des de 1950 quan el president va donar l’equipaci贸 a l’equip local. Aix铆, el Sexenni apropa a la fam铆lia d’Emilio Bernat per a rendir este emotiu homenatge al qual han acudit la seua filla amb la seua parella, Elba Bernat i Pedro Zanini, el fill d’Emilio, Emilio Bernat, i dos nets, Agustin Zanini i Emilio Bernat.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “El Sexenni t茅 esta caracter铆stica d’apropar als morellans i morellanes que viuen m茅s lluny i realitzar actes tan emotius com este”. A m茅s, l’edil ha comentat que “l’agermanament que tenen el San Lorenzo de Almagro i el Morella des que el club argent铆 va vindre a la ciutat i va regalar les equipacions a l’equip local, el qual encara conserva els mateixos colors”.

En aquell temps, el club argent铆 estava presidit per Emilio Bernat Vi帽als, que havia nascut a Morella, per貌 va haver d’emigrar. A causa d’un error, en la seua partida de naixement figurava el nom de Bernard i va haver de tornar d’Argentina a canviar-ho. El president va organitzar una gira del club per Espanya, per a tornar a la seua Morella natal i canviar aquell error en el seu cognom. A m茅s, el club argent铆 va disputar un partit contra l’equip de la ciutat dels Ports, amb l’anecd貌tic resultat de 0 a 10, i va regalar equipacions completes i balons. Des de llavors, el Morella C. F. vist de blaugrana, com el conjunt de Buenos Aires. Emilio Bernat va presidir este club entre els anys 1949 i 1951.

Leave a Reply

Your email address will not be published.