fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella incrementar脿 el servei de reciclatge durant l’estiu

Morella incrementar脿 el servei de reciclatge durant l’estiu

Es recorda que l’horari per a tirar els fems als contenidors 茅s a partir de les 20.00 hores.

Morella es prepara per a les setmanes on veu incrementada la seua poblaci贸 i aflu猫ncia de visitants a causa de les vacances estivals. Aix铆, des de l’ajuntament s’incrementar脿 la periodicitat del servei de recollida de reciclatge i fems, sobretot durant les festes d’agost. Aix铆, el consistori reclamar脿 a la Diputaci贸 de Castell贸 que augmente la periodicitat del servei de recollida de fems durant estos mesos de juliol i agost.
El regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “durant els mesos d’estiu augmenta la poblaci贸 i l’aflu猫ncia de visitants a la ciutat i, per tant, tamb茅 el volum de residus i fems a la ciutat, de manera que cal incrementar el servei de recollida d’aquestos”. L’edil ha aprofitat per a “recordar que cal tirar els fems als contenidors a partir de les 20.00 hores i fins a la matinada que passa el cami贸, per a disminuir les mol猫sties a les ve茂nes i ve茂ns de Morella”. Tamb茅 ha explicat que “hem demanat a la Diputaci贸 de Castell贸 que incremente el servei que presta l’empresa de recollida de reciclatge, ja que l’augment de residus dels mesos d’estiu 茅s notable”. Finalment, Joan Carles ha comentat que “a partir del 16 d’agost, durant les festes i fins al 26, la recollida del reciclatge als establiments ser脿 di脿ria, de dilluns a divendres”.

Cal recordar que Morella compta amb servei d’ecoparc. Aquesta 茅s una instal路laci贸 municipal destinada a la recepci贸 i emmagatzematge temporal i separat dels residus urbans que no s贸n objecte de recollida en els contenidors instal路lats en la via p煤blica. D’aquesta manera, des de l’ajuntament recorden que cal portar els mobles a aquest espai o inscriure’s per a la recollida de voluminosos que es realitza una vegada al mes. La ciutat tamb茅 compta amb un ecoparc m貌bil ubicat al passeig de l’Albereda cada divendres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.