fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella Informa, ara tamb茅 a Telegram

Morella Informa, ara tamb茅 a Telegram

Este 茅s un servei d’informaci贸 municipal que reuneix quasi 1.500 usuaris i usu脿ries a trav茅s de WhatsApp.

Telegram tamb茅 comptar脿 amb un canal de Morella Tur铆stica per a promoure informaci贸 d’inter茅s per a visitants

El servei d’informaci贸 Morella Informa s’amplia a l’aplicaci贸 Telegram. Este 茅s un servei d’informaci贸 a la ciutadania a trav茅s de missatges, actualment a trav茅s de WhatsApp, el qual aprofita la rapidesa i gran difusi贸 de les aplicacions m貌bils. Aix铆, Morella Informa estar脿 tamb茅 en Telegram per a arribar a les usu脿ries i usuaris d’esta aplicaci贸. Per a rebre els missatges de l’ajuntament cal buscar el canal Morella Informa en l’aplicaci贸 i pr茅mer el bot贸 AFEGEIX-M’HI.

La regidora de Noves Tecnologies, Judit Garc铆a, ha destacat que “Telegram 茅s una aplicaci贸 que cada volta utilitza m茅s gent de manera que pot estar informada de les activitats o esdeveniments que es fan a Morella, aix铆 com d’ofertes de treball i altres temes d’inter茅s”. L’edil ha explicat que “Morella Informa t茅 quasi 1.500 usuaris i usu脿ries a WhatsApp, per la qual cosa volem ampliar el servei i que m茅s gent en puga disfrutar”. Judit ha afegit que “en esta aplicaci贸 tamb茅 implementem un canal de Morella Tur铆stica per a difondre missatges d’inter茅s per als i les visitants”.

La marca tur铆stica de la ciutat de Morella tamb茅 tindr脿 el seu canal de difusi贸 d’informaci贸 en la plataforma Telegram. D’esta manera, els i les visitants podran con茅ixer aquelles activitats, esdeveniments o experi猫ncies que Morella els oferix d’una manera r脿pida i directa. Per a rebre els missatges d’este canal cal buscar Morella Tur铆stica i pr茅mer AFEGEIX-M’HI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.