fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella ja disposa de fibra òptica

Morella ja disposa de fibra òptica

Telefònica ha començat a donar les primeres altes del nou servei una volta finalitzada la instal·lació de la xarxa principal

A Morella s’ha finalitzat la instal·lació de la xarxa principal de fibra òptica i les primeres altes del servei de telecomunicacions i instal·lació a cada particular han començat a donar-se. D’aquesta manera, els veïns i veïnes de la ciutat, com les empreses i els comerços ja poden contractar la fibra òptica que facilita i dóna noves oportunitats per a la comunicació. A més, el polígon industrial i l’Hostal Nou també tindran accés a alta velocitat dins d’aquest any 2017.

La regidora de Noves Tecnologies, Judit García, ha destacat que “la fibra òptica és un avanç molt significatiu per a les empreses, sobretot, i els habitatges, ja que suposa una millora molt destacable en la velocitat d’internet”. A més, l’edil també ha comentat que “la forma de treballar d’avui en dia fa imprescindible una connexió a internet ràpida i segura, de manera que la fibra òptica cobreix aquesta necessitat”. Recomanem que aquelles persones interessades a accedir al servei s’informen a través de Movistar o els seus comercials de la zona, ja que Telefónica ha estat l’encarregada de la instal·lació a la localitat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha apuntat que “es tracta d’un servei molt necessari tant en l’àmbit laboral, com particular” A més, Rhamsés ha comentat que “per aconseguir aquest servei, bàsic avui en dia, s’ha estat treballant durant molts anys i, per fi, podem veure com es converteix en una realitat esta nova infraestructura cada dia més necessària en ple Segle XXI”. També ha fet un agraïment especial a l’empresa que ho ha fet possible, així com les gestions de l’anterior i l’actual regidors de Noves Tecnologies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.