fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella obre l’Escola Infantil el dilluns 22 de juny

Morella obre l’Escola Infantil el dilluns 22 de juny

A partir d’avui s’obren els parcs infantils de Morella i la Brigada Municipal els desinfectar脿 di脿riament.

Morella passa a la Fase 3 de la desescalada junt amb tota la Comunitat Valenciana. Aix铆, a partir del dilluns 22 de juny es reprendr脿 el servei de l’Escola Infantil per a finalitzar el curs 2019-2020. Cal recordar que les preinscripcions de l’Escola Infantil per al curs 2020-2021 estan obertes a partir d’avui i fins al 26 de juny.

A m茅s, durant la jornada d’avui s’obriran els parcs infantils de manera progressiva i la Brigada Municipal s’encarregar脿 de desinfectar-los cada dia. Per a utilitzar els parcs infantils s’hauran de seguir unes normes per a garantir la dist脿ncia social i minimitzar el risc de contagi de la COVID-19. Aix铆, sols es permet una persona per joc i rentar-se les mans abans i despr茅s de jugar.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “a mesura que avancem en les fases de la desescalada, podem obrir m茅s serveis i espais com l’Escola Infantil i els parcs”. Rhams茅s ha volgut “agrair a totes i tot l’esfor莽 que es fa per avan莽ar i recuperar l’activitat a Morella”. Tamb茅 ha comentat que “a partir del dilluns que ve s’obrir脿 l’Escola Infantil fins al 30 de juny i estem preparant l’obertura d’altres serveis com la Piscina Municipal o el gimn脿s del Centre L煤dic i Esportiu Jaume I”. L’edil ha explicat que “la Brigada Municipal desinfectar脿 di脿riament els diferents parcs infantils perqu猫 les xiquetes i xiquets puguen jugar amb menys risc de contagi, encara que s’hauran de seguir les normes d’煤s i que el risc siga m铆nim”.

L’ajuntament de Morella recupera, a poc a poc, els diferents serveis municipals. Aix铆, est脿 previst que el pr貌xim 1 de juliol es puga obrir la Piscina Municipal de Morella i s’est脿 treballant en l’obertura del gimn脿s del Centre L煤dic i Esportiu Jaume I. D’esta manera, a trav茅s dels canals d’informaci贸 municipals es traslladaran les dates i mesures que cal seguir en aquests espais i la seua utilitzaci贸. Tamb茅 l’Associaci贸 Musical Mestre Candel de Morella reprendr脿 els assajos el divendres a l’Espai Firal. Aix铆, la banda seguir脿 els protocols marcats per la Conselleria de Sanitat per a aquestes activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.