fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella obri les seues sales d’exposicions a tots els interessats que vulguin mostrar la seva obra

Morella obri les seues sales d’exposicions a tots els interessats que vulguin mostrar la seva obra

La iniciativa busca donar un ús més continuat a aquestos espais i que siguin un atractiu turístic més de la ciutat

Morella ha aprovat la iniciativa Vols exposar a Morella? al passat ple ordinari. La iniciativa busca que les sales d’exposicions de l’ajuntament estiguin disponibles per a les persones interessades en mostrar la seva obra. Aquesta pretén donar un ús més continuat de les sales i convertir-les en un atractiu turístic més de la ciutat. D’aquesta manera, l’ajuntament vol tindre una àmplia oferta d’exposicions durant tot l’any, especialment durant aquest any i el que ve que són anys d’Anunci i de Sexenni.

Vols exposar a Morella? va tindre molt bona acceptació al ple. “La iniciativa és molt important per a Morella, ja que moltes persones ens havien preguntat per aquesta possibilitat. D’aquesta manera, va sorgir la idea que ens va parèixer molt bona” ha destacat la Regidora de Cultura, Rocío Querol. A més, l’edil també apuntava que “creiem que obrir les portes de les sales a tots els interessats en mostrar la seva obra farà que aquestes tinguin un ús més continuat”. Les propostes culturals que es vulguin fer s’han de fer durant el mes de febrer. Aquestes es poden enviar al mail de l’ajuntament, ajuntament@morella.net, o directament portar-les a les oficines municipals on les avaluaran.

Fins ara les sales gòtiques de l’ajuntament albergaven exposicions organitzades per l’ajuntament o de diferents associacions. També s’utilitzen per a presentacions de llibres, reunions i conferències, entre d’altres activitats, que són totalment compatibles amb la realització de exposicions durant tot l’any.

Presentació del llibre Los Últimos

Paco Cerdá presenta el seu llibre sobre el despoblament a Morella el pròxim 11 de febrer a les 12.30h a la Sala de la Justícia. El llibre, Los Últimos. Voces de la Laponia española,tracta sobre el despoblament de 10 províncies entre les que està la de Castelló que es veu afectada per aquest problema, sobretot, a les zones rurals

Leave a Reply

Your email address will not be published.