fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella oferirà 10 contractes del Pla Avalem Joves

Morella oferirà 10 contractes del Pla Avalem Joves

Estos contractes estan destinats a joves amb estudis superiors amb una duració mínima d’un any.

L’Ajuntament de Morella es va acollir al Pla Avalem Joves de la Generalitat Valenciana fa uns mesos i ara ha rebut l’aprovació amb el pressupost de 172.074 euros i podrà oferir 10 contractes per a joves. Estes cobreixen totes les àrees de l’ajuntament i es pretén que els joves de Morella puguen tindre la seua primera experiència laboral. A més, esta mesura té l’objectiu, també, de frenar el despoblament que sofreixen les zones rurals i que la gent tinga oportunitats en poblacions menudes i de l’interior.

Els requisits imprescindibles per a optar als llocs de treball són ser menor de 30 anys i tindre estudis universitaris o de mòdul superior. A més, cal estar inscrit o inscrita al SERVEF com a demandant de treball i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Avalem Joves pretén millorar l’ocupabilitat de les persones joves i contribuir a la implantació d’un nou model productiu. Així, en els pròxims dies es publicaran les diferents ofertes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “volem que els joves tinguen oportunitats a Morella i als pobles menuts perquè són el futur del nostre poble”. Així, l’edil ha comentat que “esta iniciativa és molt important per a Morella perquè ajuda als joves a tindre les seues primeres experiències laborals i a la localitat a cobrir diferents àrees que necessiten personal”. D’esta manera, “també estem a l’espera que es confirme el pla per a joves sense qualificació i millorar tots els serveis que ofereix l’ajuntament” ha comentat. Finalment, Rhamsés ha fet una crida i ha dit que “aprofitem l’oportunitat que ens dóna Avalem Joves i recolzem a tots els interessats en optar a estos contractes que poden acudir als tècnics de l’ajuntament que els ajudaran en tot el necessari”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.