fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella organitza una recollida de material i aliments de primera necessitat per als refugiats de Síria

Morella organitza una recollida de material i aliments de primera necessitat per als refugiats de Síria

Aquesta iniciativa està coordinada amb l’Assemblea d’Ajuda a les Refugiades i Refugiats de Vilafranca i es recollirà material sanitari i d’higiene, aliments (llaunes, en borsa, llet infantil i aliments infantils), bolquers i compreses, joguines, material escolar i mantes. Els productes es podran deixar a la Llotja fins el 29 d’abril.

L’Ajuntament de Morella ha atès la petició de l’Assemblea d’Ajuda a les Refugiades i Refugiats de Vilafranca i ha organitzat una recollida de material i aliments de primera necessitat. Així, fins al 29 d’abril, en horari d’oficines, es recollirà material sanitari i d’higiene, aliments (llaunes, en borsa, llet infantil i aliments infantils), bolquers i compreses, joguines, material escolar i mantes.

La regidora de solidaritat, Malú Blasco, assenyala que “des de l’Ajuntament de Morella col·laborarem amb les iniciatives que ens arriben i que tinguen com a propòsit ajudar els refugiats i refugiades de Síria”. Cal recordar que, a hores d’ara, a Morella s’ha habilitat un punt de distribució de la campanya “Novel·les que salven vides” per distribuir el llibre “L’home que arreglava bicicletes” d’Ángel Gil Cheza a canvi d’un donatiu per l’ONG Pro activa Open Arms i també es continua organitzant un cicle de cinema. A més, Morella ja es va integrar a la xarxa de ciutats d’acollida de refugiats i s’han buscat cases de turisme rural i altres espais per destinar-los a aquesta causa. En aquest sentit, Blasco indica que “Morella és solidària i ho ha demostrat sempre bolcant-se amb les persones que més ho necessiten. Ara, volem veure, d’una vegada per totes, una Europa solidària i uns governs que acceleren la recerca de solucions, perquè es tracte a aquestes persones que fugen de les guerres dels seus països com realment es mereixen”.

Finalment, la regidora ha fet una crida a la participació en aquesta campanya de recollida de material i aliments bàsics i concloïa que “Morella ha d’estar al costat d’aquelles persones que ho necessiten i des d’ací posarem el nostre granet de sorra per ajudar als refugiats “.

Leave a Reply

Your email address will not be published.