fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella realitza diverses millores en canalitzacions d’aigua i pavimentació de carrers

Morella realitza diverses millores en canalitzacions d’aigua i pavimentació de carrers

La Brigada Municipal actua aquesta setmana al carrer Segura Barreda i l’empresa Aigües de Morella ha conclòs les millores en les canalitzacions de Sant Nicolau.

L’Ajuntament de Morella està realitzant diverses millores puntuals en carrers de la localitat. Així, la setmana passada van concloure els treballs de l’empresa Aigües de Morella al carrer Sant Nicolau, on s’han reparat les canalitzacions subterrànies. I aquesta setmana, la Brigada Municipal està millorant l’accessibilitat a les rampes de la plaça de l’ajuntament, pavimentant-les per evitar relliscades. També es milloraran alguns brandons del carrer Segura Barreda.

El regidor d’obres, Amadeu Bordàs, assenyala que “aquestes són xicotetes actuacions però que tenen molta importància, ja que es milloren canalitzacions i pavimentació en dos punts de la localitat que presentaven problemes”.

Al carrer Sant Nicolau van concloure els treballs la setmana passada. Aquests s’han realitzat en diverses fases, millorant les canalitzacions de tot el vial. Fa uns mesos es va millorar el subministrament a les vivendes, en una primera actuació a la zona de la Casa Ciurana, que era el tram més problemàtic, i una segona des de la zona de la costa del Jueria fins a la Jovaní. En aquesta última fase, es va finalitzar la millora de la canalització d’aigües en el tram que faltava.

Al carrer Segura Barreda es repararà un brandó que es troba entre el bar Que de Que i la sabateria la Mata. A més, es va a modificar el paviment de les dues rampes de la plaça de l’ajuntament, ja que és perillós, especialment si estan banyades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.