fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella rehabilitarà completament el carrer Verge del Roser

Morella rehabilitarà completament el carrer Verge del Roser

L’obra suposa una inversió de 170.000 euros i és molt important per les millores que comporta i per la dimensió de la zona que cobreix, des de la porta de Sant Mateu fins a la pujada dels llavadors

Morella ha aprovat el projecte per a rehabilitar el carrer Verge del Roser per complet dins del 2017. Les obres de reurbanització compten amb un pressupost de 170.000 euros, la inversió més gran del 2017, i recorre el carrer Verge del Roser des de la porta de Sant Mateu fins a la pujada dels llavadors. Es tracta d’una obra molt important per a la ciutat tant pel pressupost com per les dimensions de l’obra.

Les obres de reurbanització del carrer Verge del Roser fa temps que estan en marxa i ja s’ha arreglat una gran part d’aquest. Així, aquesta nova fase entra dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló. Per la qual cosa, el pressupost es divideix entre aquest pla, el fons de l’ajuntament de Morella i un conveni de col·laboració amb Electra del Maestrat, que necessita actualitzar les connexions entre dos transformadors de la ciutat. D’aquesta manera i gràcies a l’acord amb l’empresa, s’aprofite la mateixa actuació per a ampliar l’obra i millorar estes connexions.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “es tracta d’una obra molt important perquè recorre una zona bastant àmplia. A més compta amb un pressupost elevat”. L’edil ha aprofitat per agrair “a Electra del Maestrat la seua col·laboració en aquest projecte”. El projecte pretén renovar completament totes les conduccions d’aigua i clavegueram, així com posar nou paviment al carrer Verge del Roser.

Cal recordar que durant les primeres fases de la rehabilitació del carrer es va fer una troballa arqueològica d’un cementiri, possiblement, d’època islàmica. La zona on es van trobar ha tingut un acabat especial recordant allò que es va trobar. Els estudis per a datar l’època de la troballa encara s’estan realitzant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.