fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella rep a representants de Youcanyolé

Morella rep a representants de Youcanyolé

Youcanyolé és una de les ONG amb les que col·labora el Fons de la Solidaritat de l’ajuntament de Morella.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, han rebut este matí als representants de l’ONG Youcanyolé Medical Camp vinguts des de Kènia, els quals rebran la màxima distinció de la província de Castelló al mèrit solidari este dissabte. D’esta manera, el doctor i morellà, Miguel Medina, el qual és el responsable de Youcanyolé, acompanyat dels col·laboradors del projecte que es va desenvolupar a Kènia durant el 2017, han visitat la ciutat. Així, els visitants han conegut el funcionament del Consell Municipal de la Solidaritat i com Morella destina el 0,7% del pressupost municipal a projectes solidaris com el que es desenvolupa en la seua zona.

Malú ha destacat que “Youcanyolé ha realitzat una gran tasca a Kènia i segueix treballant en projectes solidaris”. A més, l’edil ha explicat que “a la xerrada que el doctor Medina va oferir el passat mes de setembre vam poder conéixer més específicament la tasca que realitzen i conscienciar a la gent de Morella de la importància d’esta”. També, Rhamsés ha aprofitat per a donar-los “l’enhorabona per la distinció al mèrit solidari que els ha concedit la província de Castelló i els ha felicitat per la feina que fan en països com Ghana, Kènia, Tanzània o Etiòpia”.

Cal recordar que durant el 2017 Morella va destinar 15.000 euros al Fons de la Municipal de la Solidaritat amb un total de set projectes. La capital dels Ports és una de les poques ciutats de la província que manté el 0.7% del pressupost destinat a causes benèfiques. Així, el pressupost es divideix entre 13.500 euros que aporta l’ajuntament al fons i 1.500 que ha donat l’empresa ahorradoras.com. L’ajuntament de Morella col·labora amb set projectes a diferents països com l’Índia, Burkina Faso, Tunísia, Nicaragua, Ghana, El Salvador i Togo. Així, col·labora amb l’Assemblea de la cooperació per la Pau, Youcanyole, la Fundación Vicente Ferrer, Mans Unides, ASOL, la Creu Roja i Delwende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.