fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella s’adhereix a la xarxa de Viles amb Flor

Morella s’adhereix a la xarxa de Viles amb Flor

Esta xarxa pret茅n fer valdre el patrimoni vegetal i paisatg铆stic amb el conjunt de jardins i zones verdes de cada poblaci贸.

Morella se suma a la xarxa de Viles amb Flor, una iniciativa de l’Associaci贸 Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hort铆cola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) que valora el patrimoni vegetal de les ciutats. D’esta manera, esta setmana, el jurat ha estat a Morella per a valorar els jardins i zones verdes de la ciutat. Aix铆, ASFPLANT van rec贸rrer el convent de Sant Francesc, el Jard铆 dels Poetes, l’Albereda i la Pla莽a Colom entre altres.

El regidor de Medi ambient, Rafa Pallar茅s, ha destacat “la import脿ncia que tenen les zones verdes i jardins als pobles i ciutats. A m茅s, volem valorar el patrimoni floral i vegetal que tenim a Morella”. L’edil ha comentat que “el jurat ens va visitar esta setmana i van veure el convent de Sant Francesc, el Jard铆 dels Poetes, la Pla莽a Colom i l’Albereda com els principals jardins i zones verdes de Morella”. Aix铆, Rafa ha explicat que “amb esta iniciativa tamb茅 es valora la participaci贸 de particulars amb, per exemple, plantes als balcons a m茅s dels jardins p煤blics”.

Este programa compta amb una llarga traject貌ria en diversos pa茂sos europeus. Aix铆, en 2012 va comen莽ar a instaurar a Catalunya i ara inicien els primers municipis a la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.