fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella treballa per tornar a la normalitat

Morella treballa per tornar a la normalitat

Nombrosos immobles i explotacions ramaderes s’han vist afectats per despreniments.

Morella intenta tornar a la normalitat tot i les dificultats que encara presenta la gran quantitat de neu que queda de les precipitacions d’esta setmana i que han causat molts d’esglais entre la poblaci贸. Afortunadament s’ha de destacar que va ser trobat sa i estalvi el ve铆 que va desapar猫ixer en la jornada d’ahir. Els serveis d’emerg猫ncia es van bolcar en la seua recerca aix铆 com en altres urg猫ncies m猫diques que es van produir a la poblaci贸.

Amb tot s’han de lamentar nombrosos despreniments en alguns immobles de la poblaci贸, com un supermercat, aix铆 com en prou explotacions ramaderes que han vist com queien el seus sostres a causa del pes de la neu i l’aigua. De la mateixa manera, s’han produ茂t un incomptable nombre de filtracions i inundacions per les cases del municipi.

En la jornada d’avui encara es recomana no circular per l’interior de la poblaci贸 aix铆 com es recomana precauci贸 als vianants per motiu de la caiguda del gruix neu acumulada en les teulades i que, al revenir, es desploma sobre les voreres i cal莽ades. Molts de serveis, com recollida d’escombraries i educatius, encara no s’han prestat a la ciutat de Morella, poblaci贸 que encara tardar脿 unes jornades per recuperar la normalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.