Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella treballa per tornar a la normalitat

Morella treballa per tornar a la normalitat

Nombrosos immobles i explotacions ramaderes s’han vist afectats per despreniments.

Morella intenta tornar a la normalitat tot i les dificultats que encara presenta la gran quantitat de neu que queda de les precipitacions d’esta setmana i que han causat molts d’esglais entre la població. Afortunadament s’ha de destacar que va ser trobat sa i estalvi el veí que va desaparèixer en la jornada d’ahir. Els serveis d’emergència es van bolcar en la seua recerca així com en altres urgències mèdiques que es van produir a la població.

Amb tot s’han de lamentar nombrosos despreniments en alguns immobles de la població, com un supermercat, així com en prou explotacions ramaderes que han vist com queien el seus sostres a causa del pes de la neu i l’aigua. De la mateixa manera, s’han produït un incomptable nombre de filtracions i inundacions per les cases del municipi.

En la jornada d’avui encara es recomana no circular per l’interior de la població així com es recomana precaució als vianants per motiu de la caiguda del gruix neu acumulada en les teulades i que, al revenir, es desploma sobre les voreres i calçades. Molts de serveis, com recollida d’escombraries i educatius, encara no s’han prestat a la ciutat de Morella, població que encara tardarà unes jornades per recuperar la normalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.