fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella ultima els preparatius de l’Anunci i convoca l’煤ltima reuni贸 amb les carrosses

Morella ultima els preparatius de l’Anunci i convoca l’煤ltima reuni贸 amb les carrosses

El dimarts 22 d’agost es celebra la reuni贸 on donaran els 煤ltims detalls per a organitzar el cap de setmana de l’Anunci.

L’Ajuntament de Morella ha convocat l’煤ltima reuni贸 amb els i les participants de l’Anunci per tal d’ultimar els detalls de la festa del 27 d’agost. D’esta manera, la cita serveix per a organitzar la pujada de les carrosses del dissabte i situar-les al lloc on romandran exposades fins a l’hora de la desfilada. A m茅s, s’ha insistit en la seguretat durant la desfilada amb l’assignaci贸 de dos guies, com a m铆nim, responsables d’ajudar als conductors durant el transcurs de la desfilada de carrosses. La reuni贸 tamb茅 servir脿 per a repartir els tiquets per al sopar fi de festes de l’Anunci i els gots commemoratius de la festa del confeti.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “esta reuni贸 ja tracta els 煤ltims detalls de l’organitzaci贸 de l’Anunci amb les carrosses”. Aix铆, l’edil ha comentat que “hem establert l’horari i torn en els quals cada carrossa ha d’entrar a Morella per tal que siga fluid i no cause mol猫sties i embussos”. A m茅s, Rhams茅s ha afegit que “tamb茅 s’han repartit els diferents tiquets per al sopar de germanor a l’Espai Firal i els gots de l’Anunci, que s’han fet especialment per a esta festa”. Finalment, ha volgut agrair “a totes les carrosses la seua col路laboraci贸 amb la festa de l’Anunci i el treball realitzat durant tot l’any que fan d’esta batalla de confeti un dia molt especial per als morellans i morellanes”.

Cal recordar que l’Anunci 茅s una festa d’Inter茅s Tur铆stic Nacional on participa tota la ciutat. D’esta manera, este any participen en la festa del confeti 1.500 persones amb 40 carrosses que emplenen els carrers de Morella de color, festa i alegria. A m茅s, durant el cap de setmana s’esperen 40.000 visitants a la ciutat per a viure esta particular festa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.