fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morellanes i morellans visiten a la Mare de Déu de Vallivana

Morellanes i morellans visiten a la Mare de Déu de Vallivana

Al santuari tindrà lloc la tradicional ofrena de flors i Santa Missa en honor a la patrona de Morella.

Morella celebrarà demà el dia de la Mare de Déu de Vallivana, patrona de la ciutat, amb les tradicionals ofrena de flors i Santa Missa al santuari a les 11.00 hores. Igual que l’any anterior, l’ermita tindrà l’aforament limitat per a garantir les mesures sanitàries i evitar contagis de la COVID-19.
La regidora de Tradicions, Malú Blasco, ha destacat que “és un dia molt important per a les morellanes i morellans que visiten a la seua patrona al santuari de Vallivana” i ha afegit que “encara més ara que en els últims dos anys no s’ha celebrat la Rogativa al mes de maig”. L’edil ha recordat que “continuem en temps de pandèmia i els actes estan limitats per garantir la seguretat i salut de les persones” i ha volgut “agrair la implicació de l’Associació Mare de Déu de Vallivana per la seua implicació en les tradicions de Morella i l’organització de dies com aquest”.

Programació del cap de setmana
El dissabte, a més dels actes del dia de la Mare de Déu de Vallivana, eixirà una ruta senderista des de l’aparcament de Morella la Vella a les 9.00 hores. A les 17.30 hores, tindrà lloc una exhibició taurina i a les 22.30 hores un espectacle eqüestre. Ambdues activitats a la plaça de bous.
El diumenge a les 18.00 hores, se celebrarà el Trofeu Ciutat de Morella a la Fàbrica Giner amb el partit de futbol que enfrontarà al Morella FC i a l’UE Vinaraòs FC juvenil. A les 19.00 hores, el Teatre Municipal acollirà l’acte de presentació del llibre Martina en temps de paciència amb il·lustracions de Sagrario Martínez i textos de Julià Pastor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.