fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morellanes, morellans i visitants gaudeixen de la senda de la F脿brica Giner

Morellanes, morellans i visitants gaudeixen de la senda de la F脿brica Giner

Este mat铆 s’ha realitzat un passeig per la nova senda del complex de la F脿brica per a divertir-se amb la natura.

Este mat铆 s’ha inaugurat la nova senda de la F脿brica Giner amb una ruta a trav茅s del seu recorregut de 3,5 quil貌metres. Esta senda recorre els indrets del complex de manera senzilla i sense desnivell que la converteixen en apta per a tots els p煤blics i perfecta per a passejar per la natura dels voltants de Morella. Aix铆, morellanes, morellans i visitants han pogut gaudir d’esta nova ruta durant esta jornada i dels paisatges que ofereix la F脿brica Giner.

El regidor de Turisme, Jorge Garc铆a, ha destacat que “es tracta d’una senda senzilla i curta per a poder gaudir de la natura i l’aire lliure amb la fam铆lia”. A m茅s, l’edil ha comentat que “Morella t茅 un terme municipal molt extens que ofereix gran varietat de possibilitats per a realitzar esport a peu o amb bicicleta”. A m茅s, ha afegit que “la F脿brica Giner 茅s un paratge amb moltes possibilitats que hem d’aprofitar per a realitzar activitats”. D’esta manera, Jorge ha volgut “agrair a tots i totes les persones que s’han animat avui a participar d’esta excursi贸 que transcorre pels indrets de la F脿brica i mostra els seus paisatges”.

La F脿brica Giner 茅s un antic complex industrial que, avui en dia, alberga la sortida de diferents rutes senderistes i de bicicleta de muntanya. A m茅s, este paratge compta amb el parc d’aventura Saltapins amb diversos circuits formats per ponts tibetans i tirolines entre els arbres

Leave a Reply

Your email address will not be published.