fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M煤sica, exposicions i poesia per a commemorar el Nou d’Octubre a Benicarl贸

M煤sica, exposicions i poesia per a commemorar el Nou d’Octubre a Benicarl贸

El cantautor valenci脿 Andreu Valor oferir脿 un concert el dia 9 a l’Auditori Pedro Mercader. Els actes comen莽aran el dia 8 amb una exposici贸 i un recital po猫tic musicat de l’obra de Carmelina S谩nchez Cutillas.

Benicarl贸 commemorar脿 la diada del Nou d’Octubre amb un programa redu茂t i marcat encara per les restriccions, mantenint els actes m茅s institucionals i el tradicional concert de m煤sica en valenci脿, per貌 sense el Correllengua ni la Marxa Popular Ciclista que acompanyaven cada any el programa d’actes.

Els actes comen莽aran enguany divendres dia 8 a les 18.30 hores amb la inauguraci贸 de l’exposici贸 芦Des de les fronteres del silenci禄, sobre l’escriptora Carmelina S谩nchez Cutillas, una de les escriptora valencianes m茅s destacades del segle XX i nomenada escriptora de l’any per l’Acad猫mia Valenciana de la Llengua (AVL).

Despr茅s de la inauguraci贸 de la mostra, que es podr脿 visitar al claustre del Mucbe i estar脿 oberta fins al 15 d’octubre, tindr脿 lloc el recital po猫tic musicat Independent, rebel i boh猫mia, a c脿rrec de la companyia Crit Teatre. L’entrada ser脿 gratu茂ta, amb reserva pr猫via a trav茅s del tel猫fon 964 46 04 48 o del correu electr貌nic聽correu.mucbe@benicarlo.org.

El mateix Nou d’Octubre tindran lloc els actes institucionals, comen莽ant per la cercavila festiva, que comptar脿 amb la pres猫ncia de les autoritats acompanyades de la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dol莽ainers i Tabaleters i el Grup de聽 M煤sica i Danses la Sot脿.

Ja per la tarde, a l’Auditori Pedro Mercader, s’ha programat a les 19.00 hores el concert del cantautor Andreu Valor, que presentar脿 el seu nou disc Insurrecte. L’entrada ser脿 lliure fins a completar l’aforament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.