fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Només 50 guàrdies civils en pràctiques reforçaran temporalment la plantilla de la província de Castelló

Només 50 guàrdies civils en pràctiques reforçaran temporalment la plantilla de la província de Castelló

La Direcció general de la Guàrdia Civil ha publicat les vacants pels qui acaben d’acabar el seu període formatiu en l’Acadèmia de Baeza (Jaén) i en el Col·legi de Valdemoro (Madrid).

Es tracta de guàrdies civils en pràctiques que ocuparan aquestes vacants durant un any, i quan finalitzen aquest període de pràctiques seran traslladats a les seues destinacions definitives.

L’arribada d’aquest personal és una cosa positiva, encara que temporal, per a aquelles unitats que necessiten reforços de plantilla, i sent Castelló la província de Comunitat Valenciana amb menys efectius i més de 120 vacants sense cobrir, era de suposar que es veuria beneficiada per l’arribada d’un considerable nombre de guàrdies en pràctiques.

No obstant això no ha estat així, perquè només s’han assignat a aquesta província 50 de les 1.732 publicades, menys d’un tres per cent. I una vegada més Castelló és la província més perjudicada en el repartiment de vacants a la Comunitat Valenciana, mentre que les altres províncies superen amb escreix aquest nombre: València 106 i Alacant 85

Les vacants publicades corresponen totes a Llocs de Seguretat Ciutadana i es distribueixen entre diverses poblacions de la província, on hi ha un nombre considerable de vacants sense cobrir, i que amb aquesta mesura pretenen alleujar la pèrdua d’efectius de la província, sense tenir en compte que aquesta destinació és pel període de pràctiques, per la qual cosa és una destinació provisional, no arreglant la situació, sinó posposant la solució a l’any proper, en el qual ens trobarem igual, vacants sense cobrir de forma definitiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.