fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Normalitzaci贸 Ling眉铆stica destina 10.000 euros per a la promoci贸 i l鈥櫭簊 del valenci脿 a les associacions de Vila-real

Normalitzaci贸 Ling眉铆stica destina 10.000 euros per a la promoci贸 i l鈥櫭簊 del valenci脿 a les associacions de Vila-real

Les entitats sense 脿nim de lucre de la ciutat poden presentar les sol路licituds a trav茅s del Registre General d鈥橢ntrada fins al pr貌xim 13 de febrer.

La Regidoria de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica ha publicat les bases de la convocat貌ria de subvencions per a la promoci贸 i l’煤s del valenci脿 destinades a les associacions sense 脿nim de lucre de Vila-real, amb un total de 10.000 euros.

El regidor de l’脿rea, Pasqual Batalla, ha explicat que l’ajuda, corresponent al 2016, pot sol路licitar-se fins al pr貌xim 13 de febrer, al mateix temps que ha recordat que 鈥渄es de la Regidoria de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica volem garantir l’aplicaci贸 del Reglament de normalitzaci贸 ling眉铆stica i el seu pla d’actuaci贸, aprovats el 20 d’octubre de 1994, a trav茅s d’actuacions concretes de promoci贸 de l’煤s de la llengua鈥.

Aix铆 mateix, Batalla destaca que 鈥渆l valenci脿 茅s la llengua pr貌pia de la ciutat i tots els ve茂ns tenen dret a con猫ixer-ho i usar-ho oralment i per escrit, per a莽貌 volem garantir l’aplicaci贸 del Reglament, amb l’objectiu que siguen les pr貌pies associacions d’脿mbit local que dediquen la seua activitat a la promoci贸 i 煤s del valenci脿 les que ens ajuden a trav茅s de les seues iniciatives i propostes a seguir protegint i potenciant la nostra llengua, com ja fem a trav茅s de la Regidoria鈥.

Les entitats interessades a optar a les ajudes poden fer la sol路licitud a trav茅s del Registre General d’Entrada de l’Ajuntament fins al pr貌xim 13 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.