fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nou estudiants inicien les seues pr脿ctiques en l’Ajuntament gr脿cies al programa BecAlmassora-Futur

Nou estudiants inicien les seues pr脿ctiques en l’Ajuntament gr脿cies al programa BecAlmassora-Futur

Els estudiants es formaran al consistori durant un m铆nim de tres mesos i un m脿xim de sis.

El programa de beques BecAlmassora-Futur ha comen莽at a funcionar avui amb la incorporaci贸 dels nou estudiants que han sigut seleccionats per a posar en pr脿ctica els seus coneixements en els diferents departaments de l’administraci贸 municipal. L’alcaldessa, Susanna Nicolau, ha donat la benvinguda als xics i xiques i ha compartit amb ells les primeres impressions despr茅s de la seua arribada a l’Ajuntament. 鈥淓sperem que vos sentiu com a casa durant els pr貌xims mesos i que gaudiu del vostre treball amb els professionals municipals, dels quals teniu molt a aprendre鈥.

L’alcaldessa ha estat acompanyada pel regidor d’Hisenda i Activitats, Roger Beltr谩n, impulsor d’aquesta iniciativa, qui ha agra茂t als joves el seu 鈥渆ntusiasme per millorar i complementar el seu perfil professional amb aquestes pr脿ctiques鈥. Per la seua banda, la primera tinent d’alcalde, Merche Gal铆, ha animat als estudiants a 鈥渇er moltes preguntes, impregnar-vos de tot el coneixement que pugueu i aprofitar al m脿xim aquesta oportunitat鈥. En aquesta mateixa l铆nia, l’edil de Seguretat, Santiago Agust铆, ha assegurat que 鈥渓a bona preparaci贸 d’aquests joves far脿 que ambdues parts puguem aprofitar l’experi猫ncia i traure resultats positius鈥.

Cal destacar que els nou estudiants que participen en BecAlmassora-Futur han sigut seleccionats d’entre els 20 candidats que es van presentar. Els joves es formaran en els departaments d’Esports, Turisme, Personal, Joventut, Comer莽 i l’脿rea administrativa del consistori. El programa suposar脿 un cost de 24.120 euros per a les arques municipals, els quals inclouran el sou dels becats i les despeses derivades de la seua contractaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.