fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Noves actuacions de millora a la piscina municipal de Nules

Noves actuacions de millora a la piscina municipal de Nules

La piscina municipal de Nules t茅 noves actuacions de millora realitzades despr茅s de la parada t猫cnica que va tindre lloc al mes d’agost per a dur a terme diferents actuacions a les instal路lacions.

Aix铆, entre les millores fetes als mesos d’octubre i de novembre destaca la retirada de pintura i col路locaci贸 d’un “liner” vertical per a senyalitzar el viratge de la piscina. Tamb茅 s’ha habilitat una zona d’estudi a les grades, “este espai respon a una demanda feta pels usuaris i ha tingut una gran acceptaci贸, ja que s贸n molts els xiquets que utilitzen esta zona per a fer deures, fins i tot per a berenar”, comenta la regidora d’Esports, M. Jes煤s Gabald贸n.

A m茅s, s’han col路locat cartells per a completar els diferents avisos que hi ha a les instal路lacions; i s’ha reparat una de les bombes de la piscina municipal, “es tracta de millores fetes perqu猫 es beneficien els usuaris”, matisa Gabald贸n.

Cal recordar que en la parada t猫cnica feta al mes d’agost es va reparar una ruptura del “liner” a l’altura de l’ascensor aqu脿tic; tamb茅 es varen canviar les turbines del sistema de ventilaci贸; les ratlles de senyalitzaci贸 que es trobaven en mal estat; es va netejar el s貌l i les parets de la piscina, i tamb茅 els cristalls; neteja de p貌diums, pals de senyalitzaci贸 i ascensor aqu脿tic.

Per altra banda, tamb茅 es van reparar les bombes de la sala de filtraci贸; els taulells trencats de l’entrada de la piscina i el control d’accessos; a m茅s dels vestidors masculins i les canals del vestidor femen铆, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.