fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Noves actuacions de millora a la piscina municipal de Nules

Noves actuacions de millora a la piscina municipal de Nules

La piscina municipal de Nules té noves actuacions de millora realitzades després de la parada tècnica que va tindre lloc al mes d’agost per a dur a terme diferents actuacions a les instal·lacions.

Així, entre les millores fetes als mesos d’octubre i de novembre destaca la retirada de pintura i col·locació d’un “liner” vertical per a senyalitzar el viratge de la piscina. També s’ha habilitat una zona d’estudi a les grades, “este espai respon a una demanda feta pels usuaris i ha tingut una gran acceptació, ja que són molts els xiquets que utilitzen esta zona per a fer deures, fins i tot per a berenar”, comenta la regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón.

A més, s’han col·locat cartells per a completar els diferents avisos que hi ha a les instal·lacions; i s’ha reparat una de les bombes de la piscina municipal, “es tracta de millores fetes perquè es beneficien els usuaris”, matisa Gabaldón.

Cal recordar que en la parada tècnica feta al mes d’agost es va reparar una ruptura del “liner” a l’altura de l’ascensor aquàtic; també es varen canviar les turbines del sistema de ventilació; les ratlles de senyalització que es trobaven en mal estat; es va netejar el sòl i les parets de la piscina, i també els cristalls; neteja de pòdiums, pals de senyalització i ascensor aquàtic.

Per altra banda, també es van reparar les bombes de la sala de filtració; els taulells trencats de l’entrada de la piscina i el control d’accessos; a més dels vestidors masculins i les canals del vestidor femení, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.