Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Noves destrosses per vent a Borriana

Noves destrosses per vent a Borriana

Les fortes ratxes de vent han causat diversos danys a la ciutat.

Les condicions meteorològiques han provocat destrosses en el municipi de Borriana, com la caiguda d’arbres, l’afectació de senyals i diverses infraestructures, entre altres incidències.

Al carrer Costur, al Camí d’Onda i a la urbanització Branchadell, per exemple, han hagut de mobilitzar-se patrulles per tal de prestar assistència per arbres caiguts, els quals havien sigut arrencats totalment de la vorera. En estos dos casos s’ha hagut de contactar amb l’empresa responsable de jardineria per a la seua retirada.

Diverses senyals i fanals s’han vist també afectats per les fortes ratxes. En l’avinguda Londres, una senyal informativa s’ha tombat a causa de l’aire, per la qual cosa s’han hagut de posar en contacte amb via pública per a la seua reparació. Així doncs, al carrer de La Carretera amb El Pla, un fanal està a punt de caure, a causa d’un clau que s’ha deixat anar, i s’han hagut de posar en contacte amb l’empresa Ferroser, per tal que enviïn una persona a reparar-la.

També hi ha hagut altres incidències, com per exemple que una branca de pi acabés a terra en el Camí La Cosa, o que un tros de tela asfàltica, suposadament d’un edifici, caigués sobre un vehicle estacionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.