fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules adjudica el contracte per a la redacci贸 del pla especial de la marjaleria

Nules adjudica el contracte per a la redacci贸 del pla especial de la marjaleria

El pressupost de licitaci贸 茅s de m茅s de 34.000 euros i el termini per a la seua aprovaci贸 茅s de tres anys.

L’Ajuntament de Nules ha adjudicat el contracte per a la redacci贸 del Pla Especial de la Marjaleria, primer pas per a la regularitzaci贸 d’una zona del terme municipal de Nules que afecta diversos propietaris tant de finques agr铆coles com d’habitatges i amb el qual s’espera donar resposta a diversos problemes que actualment tenen els propietaris i que simplifique la gesti贸 de la zona.

El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Vielca Ingenieros per un import de 34.788,01 euros, de manera que s’establix un termini m脿xim de 3 anys per a la seua redacci贸 i aprovaci贸.

Sobre aix貌, el regidor d’Urbanisme, Adri谩n Sorribes, comenta que “convocarem una reuni贸 amb els ve茂ns de la marjaleria per a informar-los de totes les actuacions que estem realitzant i dels terminis establits perqu猫 el Pla Especial de la Marjaleria siga una realitat tan prompte com siga possible. Per a nosaltres 茅s una satisfacci贸 que la redacci贸 del pla comence en breu, ja que per primera vegada s’adjudica este contracte que ens permetr脿 continuar treballant per a donar soluci贸 als problemes que afecten els ve茂ns de la marjaleria”.

A m茅s, el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura, destaca que “parlem d’una situaci贸 que afecta molts ve茂ns, amb este pla especial, en el qual estem treballant des de fa molt de temps, donem resposta al comprom铆s adquirit amb els ve茂ns afectats”.

Cal recordar que el passat 14 de novembre es va publicar el plec de contractaci贸 per la seua redacci贸 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP).

Leave a Reply

Your email address will not be published.