fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules adquireix desfibril路ladors per als centres educatius de la localitat

Nules adquireix desfibril路ladors per als centres educatius de la localitat

En total s’han comprat set desfibril路ladors per a l’煤s dels col路legis i de l’IES.

Els centres educatius de Nules disposen d’un desfibril路lador cadascun aportat per l’Ajuntament de Nules, “en concret hem comprat un total de set desfibril路ladors que han sigut donats als col路legis de la localitat i a l’IES Gilabert de Centelles per a l’煤s de la comunitat educativa, de manera que puguen tindre un mitj脿 de prevenci贸 al seu abast en el cas que alg煤 ho necessite. Per tant, podem dir que Nules t茅 centres educatius cardioprotegits”, apunta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

A estos set desfibril路ladors se sumen els tres que ha aportat la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 al municipi de Nules i que es troben al camp de futbol, a Mascarell i a la zona mar铆tima de la poblaci贸.

“Aviat farem un curs de formaci贸 per a tot el personal d’estos centres i instal路lacions que disposen de desfibril路lador, a m茅s tamb茅 tenim previst disposar d’un per al poliesportiu municipal”, matisa el regidor de Sanitat.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules va adquirir el passat mes de juliol quatre desfibril路ladors per a l’煤s de la Policia Local i el voluntariat de Protecci贸 Civil que es troben als vehicles de la patrulla, al cotxe de la Unitat Especial de Proximitat (UEP), al de la Unitat Rural, i a la Unitat Ecol貌gica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.