fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules agilitzar脿 els tr脿mits de la llei de depend猫ncia per a reduir la llista d’espera en la localitat

Nules agilitzar脿 els tr脿mits de la llei de depend猫ncia per a reduir la llista d’espera en la localitat

Els t猫cnics de Serveis Socials s’encarregaran de completar els expedients.

L’Ajuntament de Nules agilitzar脿 els tr脿mits de les sol路licituds d’ajudes de la Llei de Depend猫ncia, per la qual cosa el passat mes de mar莽 es va demanar a la Direcci贸 General de Serveis Socials la remissi贸 de tots els expedientes pendents corresponents a l’any 2017.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que “esta iniciativa ens permetr脿 assumir la tramitaci贸 completa i beneficiar a persones depenents de la nostra localitat i les seues fam铆lies. De manera que s’agilitzar脿 la resoluci贸 dels expedients i es reduir脿 la llista d’espera de Nules, a m茅s s’oferir脿 una millor atenci贸 ciutadana quan els usuaris vinguen a Serveis Socials per a consultar l’estat de la seua sol路licitud”.

Els t猫cnics del departament de Serveis Socials seran els encarregats de dur a terme estes actuacions que permetran gestionar els expedients m茅s r脿pidament, “hi ha moltes persones que estan esperant una resoluci贸 per tant anem a fer un esfor莽 important perqu猫 estes ajudes es desbloquegen, en este sentit tant l’ajuntament com la Conselleria de Pol铆tiques de Benestar Social estem treballant conjuntament”, indica la regidora Rosa Ventura.

Fins ara era la Conselleria qui realitzava la tramitaci贸 i posteriorment facilitava a l’ajuntament el llistat de les persones depenents a valorar, des de l’administraci贸 auton貌mica es vol que estes ajudes que han estat paralitzades durant anys s’agilitzen, per la qual cosa ha perm猫s que els ajuntaments puguen assumir les valoracions de les persones depenents i la tramitaci贸 dels expedients.

Leave a Reply

Your email address will not be published.