fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules atorga ajudes a xiquets estrangers per a estades temporals al municipi

Nules atorga ajudes a xiquets estrangers per a estades temporals al municipi

L’estada dels menors ha de tindre com a finalitat el tractament mèdic o vacances estivals.

L’Ajuntament de Nules convoca, per segon any consecutiu, ajudes per a estades a Nules de xiquets i xiquetes estrangers que tinguen com a finalitat el tractament mèdic o les vacances estivals, la subvenció està destinada a atendre les despeses diàries de manutenció derivades de l’obligació de cuidar, alimentar i educar el menor durant la seua estada al municipi.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, matisa que “a Nules hi ha una important sensibilitat social davant la infància en situació desfavorida que viu en països que es troben en conflicte bèl·lic o en procés de desenvolupament. Davant d’aquesta situació hi ha persones i famílies que de manera solidària o per raons humanitàries acullen xiquets i xiquetes de manera temporal bé perquè tinguen un tractament mèdic o gaudisquen de vacances d’estiu. Per tant, l’objectiu de l’Ajuntament amb la convocatòria d’aquestes ajudes és donar suport a la solidaritat d’aquestes persones”.

L’import que destina l’Ajuntament de Nules per a atendre aquesta convocatòria és de 2.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds finalitza a finals del mes de juliol. Els interessats a acollir-se a aquestes ajudes poden informar-se’n al Departament de Serveis Socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.