fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules atorga ajudes a xiquets estrangers per a estades temporals al municipi

Nules atorga ajudes a xiquets estrangers per a estades temporals al municipi

L’estada dels menors ha de tindre com a finalitat el tractament m猫dic o vacances estivals.

L’Ajuntament de Nules convoca, per segon any consecutiu, ajudes per a estades a Nules de xiquets i xiquetes estrangers que tinguen com a finalitat el tractament m猫dic o les vacances estivals, la subvenci贸 est脿 destinada a atendre les despeses di脿ries de manutenci贸 derivades de l’obligaci贸 de cuidar, alimentar i educar el menor durant la seua estada al municipi.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, matisa que “a Nules hi ha una important sensibilitat social davant la inf脿ncia en situaci贸 desfavorida que viu en pa茂sos que es troben en conflicte b猫l路lic o en proc茅s de desenvolupament. Davant d’aquesta situaci贸 hi ha persones i fam铆lies que de manera solid脿ria o per raons humanit脿ries acullen xiquets i xiquetes de manera temporal b茅 perqu猫 tinguen un tractament m猫dic o gaudisquen de vacances d’estiu. Per tant, l’objectiu de l’Ajuntament amb la convocat貌ria d’aquestes ajudes 茅s donar suport a la solidaritat d’aquestes persones”.

L’import que destina l’Ajuntament de Nules per a atendre aquesta convocat貌ria 茅s de 2.000 euros i el termini de presentaci贸 de sol路licituds finalitza a finals del mes de juliol. Els interessats a acollir-se a aquestes ajudes poden informar-se’n al Departament de Serveis Socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.