fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules atorga ajudes a xiquets estrangers per a est脿ncies temporals al municipi

Nules atorga ajudes a xiquets estrangers per a est脿ncies temporals al municipi

L鈥檈st脿ncia dels menors ha de tindre com a finalitat el tractament m猫dic o vacances estivals.

L’Ajuntament de Nules ha convocat ajudes per a est脿ncies a Nules de xiquets i xiquetes estrangers que tinguen com a finalitat el tractament m猫dic o les vacances estivals, la subvenci贸 est脿 destinada a atendre les despeses di脿ries de manutenci贸 derivades de l’obligaci贸 de cuidar, alimentar i educar al menor durant la seua est脿ncia al municipi.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, matisa que “a Nules hi ha una important sensibilitat social davant l’inf脿ncia en situaci贸 desfavorida que viu en pa茂sos que es troben en conflicte b猫l路lic o en proc茅s de desenvolupament. Davant esta situaci贸 hi ha persones i fam铆lies que de forma solid脿ria o per raons humanit脿ries acullen a xiquets i xiquetes de manera temporal b茅 perqu猫 tinguen un tractament m猫dic o gaudisquen de vacances d’estiu. Per tant, l’objectiu de l’ajuntament amb la convocat貌ria d’estes ajudes 茅s donar suport a la solidaritat d’estes persones”.

L’import que destina l’Ajuntament de Nules per a atendre esta convocat貌ria 茅s de 2.000 euros i el termini de presentaci贸 de sol路licituds finalitza a principi del mes d’agost. Els interessats poden consultar les bases a la p脿gina web municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.