fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules augmenta les contractacions de personal per a reforçar serveis socials

Nules augmenta les contractacions de personal per a reforçar serveis socials

S’ha obert el termini per seleccionar un administratiu i un educador social

Nules està reforçant considerablement, aquest any 2017, el personal per a Serveis Social perquè es pugen agilitzar els tràmits administratius i les gestions pertinents per a ajudar a les persones més necessitades de la població.

Davant açò, la Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, comenta que “a principi d’any vàrem contractar dos assistents socials, un psicòleg i es va augmentar a 30 hores la jornada de la persona encarregada de la Unitat de Respir, a més també vam ampliar la plantilla d’Auxiliars d’Ajuda a Domicili. Des de la Regidoria de Serveis Socials ens veiem compromesos amb els veïns i les veïnes de Nules que tenen diferents necessitats, per la qual cosa no podem esperar que la falta de personal repercuteixi en el benefici dels nostres usuaris, és per aquesta raó que ens acollim a tot tipus de subvencions que ens ofereixen les diferents institucions”.

En aquest moment està obert el termini per a seleccionar un administratiu a jornada completa i un educador social a mitja jornada. Per tant, les persones interessades a cobrir aquestes noves places poden presentar la documentació necessària en el registre de l’Ajuntament de Nules. La institució local portarà a terme el procés selectiu per a constituir les dues borses de treball temporal, les bases de les quals es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.