fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules busca educadors socials i xofers

Nules busca educadors socials i xofers

S’obriran dues borses de treball per cobrir els llocs ofertats.

L’Ajuntament de Nules ha convocat el proc茅s selectiu per a la constituci贸 de diferents borses de treball que previsiblement tindr脿 lloc este mes de desembre. Entre estes convocat貌ries es troba la formaci贸 d’una borsa de treball temporal d’Educadors Socials amb la qual es pret茅n formalitzar el contracte laboral de duraci贸 determinada o nomenament de funcionari inter铆, “esta convocat貌ria est脿 lligada a les ajudes que ens atorga la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives per a la contractaci贸 de personal de l’equip de serveis socials amb les que en els 煤ltims anys hem pogut dotar al departament de Serveis Socials de diferents professionals”, explica la regidora de Personal, Rosa Ventura.

La selecci贸 dels aspirants es realitzar脿 pel procediment de concurs i les funcions que hauran de portar a terme s贸n: informaci贸, orientaci贸 i assessorament; detecci贸 i prevenci贸 de situacions de risc; transmissi贸, desenvolupament i promoci贸 de la cultura; coneixement, an脿lisi i investigaci贸 dels contexts socials i educatius; generaci贸 de xarxes socials, processos i recursos educatius i socials; mediaci贸 social, cultural i educativa; disseny, implementaci贸 i avaluaci贸 de programes i projectes educatius; realitzaci贸 de diferents tasques de gesti贸, estudi, informe i propostes relacionades amb la seua categoria laboral, entre altres.

Per altra banda, tamb茅 s’han publicat les bases per a la constituci贸 d’una borsa de treball d’oficial electricista i una altra de xofer de vehicles i maquin脿ria, “estes borses estan motivades per la vacant de la corresponent pla莽a per jubilaci贸”, apunta la regidora de Personal.

Aix铆 doncs, la selecci贸 del personal per al nomenament de funcionari inter铆 i de les borses de treball es far脿 pel sistema de concurs-oposici贸. No obstant aix貌, els aspirants a la borsa de treball d’oficial electricista deuran estar en possessi贸 del carnet professional en vigor d’instal路lador autoritzat categoria b脿sica (IBTB) expedit per l’organisme competent i dels permisos que habiliten per a la conducci贸 de vehicles classe B, entre altres.

I entre els requisits dels aspirants a formar part del proc茅s selectiu per a la constituci贸 de la borsa de treball de xofer de vehicles i maquin脿ria es troba estar en possessi贸 dels permisos de conduir C+E o D+E i del certificat d’aptitud professional del conductor (CAP) en vigor.

Les bases de constituci贸 de totes estes borses de treball estan publicades en la seu electr貌nica de Nules a la p脿gina web www.nules.es aix铆 com el termini de presentaci贸 d’inst脿ncies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.