fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules comença una campanya d’educació mediambiental

Nules comença una campanya d’educació mediambiental

Es transformarà un solar en desús amb la col·laboració i l’opinió dels veïns

La campanya Espais Verds i Vius #Recuperem Nules pretén promoure l’urbanisme participatiu i el respecte al medi ambient amb diferents tallers gratuïts que començaran el pròxim diumenge 26 de març a Mascarell i que finalitzarà al mes de desembre.

Aquesta campanya naix després de la detecció de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la necessitat de fer una tasca d’educació mediambiental en la població, “davant d’això una de les iniciatives que ja hem posat en marxa és la pàgina web Nules Sostenible i ara el que volem amb aquesta campanya és dur a terme diferents accions que consciencien la ciutadania”, comenta el responsable de l’àrea, Pedro Rubio.

Els tallers, impartits per Clap Educació Activa, tindran lloc en diferents espais com ara Mascarell, la plaça Major o el Jardí Botànic Francisco Beltrán Bigorra, als mesos d’estiu les activitats es traslladaran a la platja i els temes que s’hi tractaran seran, principalment, la pesca i l’aigua.

A partir del mes de setembre els tallers es desenvoluparan al solar municipal ubicat davant del parc caní, “és quan començarà la fase d’urbanisme participatiu en la qual es transformarà aquest espai, ara en desús, comptant amb la col·laboració i l’opinió dels veïns i de les veïnes que hi participen”, afegeix el regidor de Medi Ambient.

La bioconstrucció, permacultura, reciclatge o pesca sostenible seran alguns dels temes que es tractaran en aquests tallers dirigits tant a famílies com als veïns interessats. El primer anomenat Fes-te els teus sabons artesanals tindrà lloc a la pista esportiva de Mascarell, el pròxim diumenge de 10.30 a 13.00 hores, els interessats poden inscriure-s’hi a la pàgina web clapeducacion.com/inscripciones o als enllaços que hi haurà a la web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.