fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules comen莽a una campanya informativa sobre el mosquit tigre al carrer de les corts valencianes

Nules comen莽a una campanya informativa sobre el mosquit tigre al carrer de les corts valencianes

S’han detectat alguns focus en este punt de la poblac.i贸 en el qual hi ha construccions unifamiliars amb zona privada.

L’Ajuntament de Nules, mitjan莽ant la Regidoria de Sanitat, ha comen莽at una campanya informativa sobre el mosquit tigre al carrer de les Corts Valencianes a causa de la detecci贸 d’alguns focus localitzats en este punt de la poblaci贸. “S’han rebut algunes queixes per la pres猫ncia de mosquit tigre i una vegada realitzada la inspecci贸 visual corresponent per l’empresa adjudicat脿ria del servei de desinsectaci贸, en ser una zona residencial d’habitatges unifamiliars pr脿cticament tots amb jardins privats, s’ha observat que la majoria tenen tests amb recipient a la base on acumulen aigua i que resulten ser un focus de viver de larves de mosquits”, explica el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Per aix貌, s’est脿 informant el ve茂nat amb un escrit i un d铆ptic de la import脿ncia de la conscienciaci贸 i participaci贸 dels ciutadans en la lluita contra este mosquit. Aix铆, en l’escrit es recorda que l’Ajuntament de Nules t茅 una Ordenan莽a Municipal per a la Prevenci贸 i Control dels Mosquits en la qual hi ha uns punts espec铆fics relacionats amb els espais privats, “per la qual cosa informem els ve茂ns que revisen els seus jardins per a detectar-hi possibles acumulacions xicotetes d’aigua”, matisa Romero.

Esta campanya s’emmarca en les actuacions que des de l’Ajuntament de Nules es duen a terme al llarg de l’any per a lluitar contra el mosquit tigre i per a divulgar les recomanacions per a previndre la proliferaci贸 del mosquit tigre “que ajudaran a evitar les mol猫sties ocasionades per aquest mosquit”, conclou el regidor de Sanitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.